Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Dikkat et canımcım, bu belirtiler boş belirtiler değil sankim...

Dün kilosu az geldiği için, bugün sağlıklı beslenmeye başladık, sabahtan beri, yumurta meyveli süt, muz, bir yığın şey yedim, oysaki bu saate kadar hiçbişey yemezdim...

oy oy kuzum dikkate et kendine.ee iyice ağırlaştın artık.doğumuna çok az kaldı.sabret kuşum.çok yorma kendini.yavaş yavaş yap işlerini.acele etme hemen bitsin diye.senin yerinde olsam bigün bi odayı diğer gün öbür odayı derken hergüne bi yeri sığdırırdım.bence öle yap kuzum.kıyamam sana ve oğluşuna ben 🙂 kuzum ben 12. haftada gitmiştimde ondan belli olmadı cinsiyet.tam 3 hafta geçti şimdi.artık belli olur.zaten en son gittiğimde kafa aşağı yatıyodu velet.dr diyoki namaz kılıyo sanki 😀 2 li test temiz çıktı yaptırmasam mı aslında 3 lüyü diye düşünüyorum bende.

Bizim kerata 12. haftada gösterdi kendini.
3'lü teste gerek duymuyorum ben nedense, ama için rahat edecekse yaptır canımcım...[/QUOTE]

canım ya sen kafana takma bak daha 7 haftan var inşallah hayırlısıyla bebiş toplar kendini zaten son aylarda neredeyse 1 kilo alıyorlar her ay benim bir arkadaşım vardı doktor hesapladı 3 kiloyla doğar bu gidişle falan dedi çocuk 4.200 gramla doğdu normal beklerken sezeryan olmuş oldu hatta
çok şekerli şeyleri fazla yeme canım kof kilo olur çocuğa mümkünse süt yoğurt protein ağırlıklı şeyler ye bir de sana da zararı dokuna bilir boşu boşuna şekerin çok yükselmesin kendinide düşün derim çocuğa kilo aldıracam derken sen fazla kilo alma annesi unutmayalımki o ihtiyacı olan herşeyi annesinden alıyor sen onu merak etme yani tabi yine sen bilirsin sonuçta için öyle rahat edecekse öyle davran canım...:kiss:

Dikkat et canımcım, bu belirtiler boş belirtiler değil sankim...

Dün kilosu az geldiği için, bugün sağlıklı beslenmeye başladık, sabahtan beri, yumurta meyveli süt, muz, bir yığın şey yedim, oysaki bu saate kadar hiçbişey yemezdim...

oy oy kuzum dikkate et kendine.ee iyice ağırlaştın artık.doğumuna çok az kaldı.sabret kuşum.çok yorma kendini.yavaş yavaş yap işlerini.acele etme hemen bitsin diye.senin yerinde olsam bigün bi odayı diğer gün öbür odayı derken hergüne bi yeri sığdırırdım.bence öle yap kuzum.kıyamam sana ve oğluşuna ben 🙂 kuzum ben 12. haftada gitmiştimde ondan belli olmadı cinsiyet.tam 3 hafta geçti şimdi.artık belli olur.zaten en son gittiğimde kafa aşağı yatıyodu velet.dr diyoki namaz kılıyo sanki 😀 2 li test temiz çıktı yaptırmasam mı aslında 3 lüyü diye düşünüyorum bende.

Bizim kerata 12. haftada gösterdi kendini.
3'lü teste gerek duymuyorum ben nedense, ama için rahat edecekse yaptır canımcım...[/QUOTE]

benim dr dediki 12. haftadan sonra cinsiyet kendini tamamlamaya başlar.direk cinsiyet buna benziyo diyen dr yalan söyler dedi.sadece kafadan atar dedi.bende çok araştırdım ve sanırım doğruyu söylüyo.bakalım hayırlısı 2 hafta sonra belli olacak kısmetse canım.ben olmazsa 4 lü testi yaptırayım daha iyi olur sanırım.içim rahat etsin.

yok ya ben hiçbirşey hissetmiyorum şimdi.. sadece devamlı uyumak istiyorum.. halsizlik var.. karnımda şişkinlik.. gögüslerimde biraz ağrı var. uçlarında tomurcuklanma var.. ama umutlanmak istemiyorum.. her ay nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz.. önceki aylardan farklı olarak halsizlik ve devamlı uyku hali var o da havalardandır..:smokin::uykucu:

tabi havalardan olabilir ama inşallah meleğin yüzünden uyuyorsundur canımmm

yok ya ben hiçbirşey hissetmiyorum şimdi.. sadece devamlı uyumak istiyorum.. halsizlik var.. karnımda şişkinlik.. gögüslerimde biraz ağrı var. uçlarında tomurcuklanma var.. ama umutlanmak istemiyorum.. her ay nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz.. önceki aylardan farklı olarak halsizlik ve devamlı uyku hali var o da havalardandır..:smokin::uykucu:
en dogrusuu kuzumm yaaaa rabbim inşalllah bu ayyy sana surpriz yaparrr ama belirtilerinn ne biliyim hamişlikk gibii yaa hayırlısıııı olsunn kuşummmm

- - - Updated - - -

tabi havalardan olabilir ama inşallah meleğin yüzünden uyuyorsundur canımmm
ttatlımm seninnn bebiş ne kadarlıkkk bakemmmm

hamişeler benim nabzım 120 normali 60la 80 arası olmalı. hamişlikte olurmu böle şeyler

canım tansiyonun düşüyorsa nabzım ondan yükseliyor olabilir sızı ve tuz kaybı çok yaşıyor olabilirsin dikkatli ol canım eğer çok kabızlık sorunu yaşamıyorsan günde bir tane maden suyu için ve ya kabızlık yaşıyorsan hafif tuzlu ayran iç
ama inşallah bebiştendir canım

bendee sabısızlıklaa bekliyomm bu ayy kimm bombayıı patlatacakk bakalımmm heyecannn doruktaaaaa 🙂)

aynen ya güya ders çalışacaktım gelmicektim her gün giriyorum meraktan var mı bebiş diye inşallah en kısa zamnda hepinizden güzel haberler alıcaz canım senin adetine ne kadar vardı???

Geri