Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım rabbim hayırlısıyla kucağını doldursun bak daha taze evlisin bir de maşallah
verir inşallah üzmemek lazım zaten rabbimin hazinesi istediğine veriyor istediğine vermiyor bak son gittiğimde doktor bana kimyasal gebelik gibi görünüyor dedi umursamıyorum bile rabbim verirse verir doktora soracak değil keseyi göremedik keseyi görsek bile kalbi atacak mı falan bilmiyoruz herşeye hazırlıklı ol dedi doktor ben zaten hazırlıklıyım daha öncede hamile kalamazsın demişlerdi kısmet işte iki haftadır hamileyim diye ortada dolanıyoz rabbim isterse kalbi atacak istemezse meleğimi başka baharlarda bekliyor olacağım çünkü istemem lazım ben acizim rabbim büyük herkese bir şekilde nimetler veriyor bana da verecek bir gün inanıyorum buna.
sizde bana dua edin olur mu canlarım hoşçakalın

amin tatlım çok doğru söylüyorsun alahın deddiği olur ne yazmışsa onu yaşıycaz herşeyin wakti we zamanı war allah kucağınna almayı nasip etsin sorunsuz kolay bi hamilelik yaşarsın inş canm sen de dua et bize sen ne kadarlık ewliydin ne zamandır istiyordun tatlım 🙂

amin canım bol bol dua ediyorum size de kendime de her namazdan sonra biraz kuran falanda okumaya çalışıyorum bol bol dua ediyorum canım siz de beni unutmayın 2.5 yıllık evliyim canım kasımdan beri istiyoruz şybattan beri tedavi görüyorum