Cnm onceden hep hapla oluyordum pko yuzunden ama ameliyattan sonra ilk ay 40 gun sonra oldum bu ayda 38 gun sonra yani ben 40 gunden hesap ediorum..birde sabah uyandiktan bir saat sonra tekrar olctum 34.4 cikti🙂 tuhafima gitti usumussum demekki haha🙂
Cnm onceden hep hapla oluyordum pko yuzunden ama ameliyattan sonra ilk ay 40 gun sonra oldum bu ayda 38 gun sonra yani ben 40 gunden hesap ediorum..birde sabah uyandiktan bir saat sonra tekrar olctum 34.4 cikti🙂 tuhafima gitti usumussum demekki haha🙂
daha yumurtlama gününe çok var kuşum.adetten hemen sonrası yumurtlama çok zor.13 yada 15. günden sonra artar ateşin ve birden düşerse bilki yumurtluyosun 🙂 sen hergün ölç ve yaz.hade bakalım hayırlısı.inş güsel haberlerle gelirsin bize 🙂
bende adet söktürücü kullanıyorum bugün bitiyor artık olsun ya üstümde bir sinir var herşeyi yıkıp dökesim geliyor bi sıcak basıyor sonra arkasından üşüme çok kötü yaaa
Biliyorum cnm tahminim asagi yukari 14. -20.gunlere dikkat etmem lazim insallah olacak cnm az kaldi hissediyorum kisa kadar mujdeyi verecegim🙂 sen nasilsin?
- - - Updated - - -
Biliyorum cnm tahminim asagi yukari 14. -20.gunlere dikkat etmem lazim insallah olacak cnm az kaldi hissediyorum kisa kadar mujdeyi verecegim🙂 sen nasilsin?
Sulecim o sinir adet olamadigin icin vucut haliyle tepki veriyor seni cok iyi anliyorum birde hormon olunca allak bullak oluyor denge ben 1.5 yil kullandim adet sokturucu allaha sukur 3 aydir kullanmiyorum ve cok rahatim..