gül 49 tebrik ederim canım.ALLAHIM sağsalim kucağını almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına 🙂 mevlanacağım burası çok sıcak buradan sana 20 derece yolliyim ne dersin 🙂🙂
çok sağol canım..düşünmen bile yeterli 🙂 benim 2. taşınmam olucak ama yinede yoruluyom.ama yinede tatlı yorgunluk bu benim için..sonuçta buradan kurtuluyom memleketetime gidiyom ya keyfm yerinde 🙂🙂
geçen seneye kadar benimde memlekete taşınmak hayaldi ama bu sene eş memleketine gidebilme diye bi hak çıktı polislikte o yüzden gidebiliyorum memleketime çok şükür.inşallah seninde hayalin gerçek olur canım.ALLAHIM gönlğmğzden geçeni verir inşallah 🙂🙂
ben Ankaralıyım ama 1 senedir Antalyada yaşıyorum ben soğuk iklime alışkın birisiyim burası cehennem gibi sıcak bi yer onun için annem babam bile gelmek istemiyor tatile .nefret ediyorum burdan sinek ,böcek,nem , bitirdi psikolojimi bozdu benim yaa
evet çekilmiyor buranın nemi çok kötü insan nefes almakta zorlanıyor pencere açamıyorum böcek sinek gelecek diye benim fobim var kanatlı hayvanlara karşı eziyet burası benim için Allahtan eşim anlayışlı 2 ayda bi ankara ya gönderiyor beni mümkünse ağustosu ankarada geçirmek istiyorum
gül 49 canım tebrik ederim,, bizlere de dua et olur mu... benimde 6 gün adetime , merak içerisindeyim 🙁 rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah..