Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

gül 49 tebrik ederim canım.ALLAHIM sağsalim kucağını almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına 🙂 mevlanacağım burası çok sıcak buradan sana 20 derece yolliyim ne dersin 🙂🙂

benim için memleketime taşınmak hayal bile olamaz o yüzden annemleri buraya getirmeyi hayal edebiliyorum ancak

geçen seneye kadar benimde memlekete taşınmak hayaldi ama bu sene eş memleketine gidebilme diye bi hak çıktı polislikte o yüzden gidebiliyorum memleketime çok şükür.inşallah seninde hayalin gerçek olur canım.ALLAHIM gönlğmğzden geçeni verir inşallah 🙂🙂

ben Ankaralıyım ama 1 senedir Antalyada yaşıyorum ben soğuk iklime alışkın birisiyim burası cehennem gibi sıcak bi yer onun için annem babam bile gelmek istemiyor tatile .nefret ediyorum burdan sinek ,böcek,nem , bitirdi psikolojimi bozdu benim yaa

bizde balayında antalyaya geldik gecen yıl,tatil için bile o nem cekilmio.tekirdağlıyım ben orası da cok nemli ama antalyanın yanında lafı bile olmaz🙂

evet çekilmiyor buranın nemi çok kötü insan nefes almakta zorlanıyor pencere açamıyorum böcek sinek gelecek diye benim fobim var kanatlı hayvanlara karşı eziyet burası benim için Allahtan eşim anlayışlı 2 ayda bi ankara ya gönderiyor beni mümkünse ağustosu ankarada geçirmek istiyorum