Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sağol cnm.özledim nasılsın ne alemdesin cnm tedaviye devam mı?Sakın tedavi gördüğün için şikayet etme şükret olur mu tatlım,en azından çözümü belli siizin ve umudunuz var.Biz de eşim tedaviyi reddetti eşimde sperm sayısı düşük.tedavi olamıyoruz evde bu konuyu konuşamıyoruz bile.
tedaviye ara verecem canım eylülde aşılama düşünüyorum.ben seni tüp bebek yapacaksın sanıyodum eşin ikna olmuştu diye hatırlıyorum yanlıyor muyum😕

selammmm melekelr hamiş melekelr. hamiş kalmayı bekleyen melekelr. ben gül besliyodum kurumaya başlayınca bıraktım sulamayı geçen gün makası aldım elime iyice budadaım suladım canlandı biraz biraz. rüyamda gülüme bi bakıyorum bi büyümüş yaprakları yemyeşil çok güzel bi kırmızı gül açmaya başlamış. tabirine baktım çocuğa yoruyo. en kısa zamanda hamile kalıcağım rabbimin izniyle.

kıyamammm Allah yardımcın olsun kuzum cok zor taşınmak aynı şehirde bile insanın canı cıkıo.çok şükür ben sıcaklara kalmadım ama yakın olsa inan gelirdim yardıma 2 hafta önce taşınan biri olarak seni çoook iyi anlıyorum

çok sağol canım..düşünmen bile yeterli 🙂 benim 2. taşınmam olucak ama yinede yoruluyom.ama yinede tatlı yorgunluk bu benim için..sonuçta buradan kurtuluyom memleketetime gidiyom ya keyfm yerinde 🙂🙂

Geri