Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet zehracım sürekli ertelio e yetti yani ben kendi kendime hamile kalcak olsam evlenmezdim zaten

haklısın canım benimde çocukken bile hayalim bebek sahibi olmaktı. eşim de yaptırmam dedi önce bende gittim laboratuardaki kızdan randevu aldım kutu aldım evde vercek 10 dakika içinde hastahaneye ulaşcak. belki hastahanede vermek itici geliyodur evde vermeyi teklif et benimki kabul etti bide olumlu konuş sorun varsa diyerek değilde bu testi yaptıktan sonra yolumuza bakıcaz falan doktor öyle bizi yönlendircek falan diye. kolay gelsin canım

nasıl yapılıyo anlatsana biraz inş işe yarar
canım komşum ne kadar çocuk istediğimi biliyor.. burda yaşlı bir nene var akrabsıymış... hamile kalamayanların karnını sarıyormuş ve hamile kalıyorlarmış.. ben de onun yanına gittim nasıl yapıldığını anlattı.. akşam da gelip sardı karnımı.. önce masaj yaptı karnıma.yaptığı masaj rahim ağzını açıyormuş.. sonra mısırı yazmanın içine koydu ve iyice sardı onunla karnımı sıkı bir şekilde sardı.. o şekilde ilişkiye girin dedi.. ve bu işlem üç gün boyunca yapılacak..bebek için nelere katlanıyoruz..inşallah bu yaşlı nene bebeğimin gelmesine vesile olur..

evim hastane ve laboratuarlara uzak 🙁 ya yaptırmam dedi baştan snra tamam dedi ama sürekli erteliyo.ocak ayında zaturre gecirdi eşim bi hafta hastanede yattı ve cok agır antibiyotik tedavisi gördü.diyorum ki herşeyi boşver antibiyotikler vücudunda hasar bırakmış mı bi onu öğrenelim sonucta spermiogramdan yola cıkarak biçok şey öğrenilebilio.tamam itici gelebilir ama bende elalemin drlarına bi tarafımı açmaya bayılmıyorum ki daha önce de söylemiştim bende ufak bi yara var ve vajinal muayenede canım cok yanıyor