bende bi değişiklik yok yalnız dün akşam sol kasıgıma bir agrı girdi ne adım atabildim ne nefes alabildim.bikaç gündür sancılanıyorum.erken yumurtlama oluyo galiba ona yordum ama tekrar iltihap oluştuysa diye de korkuyorum acıkcası
haklısın canım benimde çocukken bile hayalim bebek sahibi olmaktı. eşim de yaptırmam dedi önce bende gittim laboratuardaki kızdan randevu aldım kutu aldım evde vercek 10 dakika içinde hastahaneye ulaşcak. belki hastahanede vermek itici geliyodur evde vermeyi teklif et benimki kabul etti bide olumlu konuş sorun varsa diyerek değilde bu testi yaptıktan sonra yolumuza bakıcaz falan doktor öyle bizi yönlendircek falan diye. kolay gelsin canım
canım komşum ne kadar çocuk istediğimi biliyor.. burda yaşlı bir nene var akrabsıymış... hamile kalamayanların karnını sarıyormuş ve hamile kalıyorlarmış.. ben de onun yanına gittim nasıl yapıldığını anlattı.. akşam da gelip sardı karnımı.. önce masaj yaptı karnıma.yaptığı masaj rahim ağzını açıyormuş.. sonra mısırı yazmanın içine koydu ve iyice sardı onunla karnımı sıkı bir şekilde sardı.. o şekilde ilişkiye girin dedi.. ve bu işlem üç gün boyunca yapılacak..bebek için nelere katlanıyoruz..inşallah bu yaşlı nene bebeğimin gelmesine vesile olur..
haklısın canım benimde çocukken bile hayalim bebek sahibi olmaktı. eşim de yaptırmam dedi önce bende gittim laboratuardaki kızdan randevu aldım kutu aldım evde vercek 10 dakika içinde hastahaneye ulaşcak. belki hastahanede vermek itici geliyodur evde vermeyi teklif et benimki kabul etti bide olumlu konuş sorun varsa diyerek değilde bu testi yaptıktan sonra yolumuza bakıcaz falan doktor öyle bizi yönlendircek falan diye. kolay gelsin canım
evim hastane ve laboratuarlara uzak 🙁 ya yaptırmam dedi baştan snra tamam dedi ama sürekli erteliyo.ocak ayında zaturre gecirdi eşim bi hafta hastanede yattı ve cok agır antibiyotik tedavisi gördü.diyorum ki herşeyi boşver antibiyotikler vücudunda hasar bırakmış mı bi onu öğrenelim sonucta spermiogramdan yola cıkarak biçok şey öğrenilebilio.tamam itici gelebilir ama bende elalemin drlarına bi tarafımı açmaya bayılmıyorum ki daha önce de söylemiştim bende ufak bi yara var ve vajinal muayenede canım cok yanıyor
aynen, kasıklarımdaki batmalardan başka bir belirtide yok gibi. bazı şeyler psikolojik gibi geliyor. acaba bende test alıp denesem mi bugün 🙁 walla sonuçtan korkuyorum 🙁