arı sütü , hayır otu , incir kürü , yakı ,bu ay ne bulduysam deneyeceğim valla çok nazlanıyor bu bebekler yaa kız olursa adını nazlı koyacam bu gidişle 🙂🙂🙂
evet haklısın nazlılar. yalnız kürleri bi arada kullanma teker teker kullan canım ve arada vücudunu dinlendir. hepsini birden kullanırsan metabolizman bozulur. kolay gelsin bakalım
korkuyorum ya napcam bilmiyorum bi test daha var elimde onu yarın yada öbür gün yapıcam ona göre hareket edicem. canım arkadaşlarım dua edin ne olur. misafirim gelicek hazırlık yapmam lazım
korkuyorum ya napcam bilmiyorum bi test daha var elimde onu yarın yada öbür gün yapıcam ona göre hareket edicem. canım arkadaşlarım dua edin ne olur. misafirim gelicek hazırlık yapmam lazım
kıslar test yaptım bekliyorum şuan sadece tek çizgi var[/QU
canım silik çıktımı genelde hamilelik düşünülebiliyormuş duyduğum kadarıyla en iyisi kan testi sağlık ocakları hemen yapıyorlar
kızlar yine olmadı yeter artık bu dördüncü tedaviydi inanın bıktım isyan etmek istemiyorum ama ne düşüneceğimide bilmiyorum kullanmadığım ilaç kalmadı 3 doktorla görüştüm ama bitti artık kendi haline bırakacağım biraz sonra da aşılama falan yaparım herhalde:gülegüle:
kızlar yine olmadı yeter artık bu dördüncü tedaviydi inanın bıktım isyan etmek istemiyorum ama ne düşüneceğimide bilmiyorum kullanmadığım ilaç kalmadı 3 doktorla görüştüm ama bitti artık kendi haline bırakacağım biraz sonra da aşılama falan yaparım herhalde:gülegüle:
canım benim üzme kendini çoğumuz aynı durumdayız.gerçekten bi süre kendi haline bırak.peki dr.lar net bi yorum yaptı mı sundan dolayı diye ya da eşin falan test yaptırdı mı?