Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canım anca girdim nete biraz geç yazıyorum ama söyleyim galeneik adı.pembe kutusu var.içinde ne yapman gerektiği bir bir yazıyo.bu testi öğlene doğru yapıyosun idrarınla.içinde yazılana bakma.çok denedim sabahları net çıkmıyo sonuç.öğlen 12 1 gibi yapsan daha iyi.hcg seviyesi idrara anca iniyo.bi kaba yapıyosun idrarını gbt testi gibi.ucu batır bi kaç saniye bekle.2 çizgi net çıkarsa yumurtluyosundur 🙂 ben hamiş olduğumu ovulasyon testi sayesinde de öğrendim 🙂 uzun oldu ama idare et 😀
eşim sevmiyo aldırmıyo öyle şeyleri deyince sadece takılmıştım.valla ayşe bu kadar değişeceğini bilseydim zaten söylemezdim.neyse boşver anlatmadım say.
cocuk 6 yaşında biliyordum ama bunu kullanması zoruma gitti 20 yaşındayken yaptığı bi hata eşimin soyadını vermek içi evelnmiş zaten normal bi evlilik değilmiş 1 sene sonra ayrılmışlar
ayşe beni face ten mi çıkardın sen.çok ayıp ama.bu kadarınada pes diyorum.sen daha büyümemişsin ben anladım.küfürmü ettim sana hayırdır.sen daha neyi nasıl anlayacağını bilmiyosan bişi demiyorum.umrumdada değil zaten