şu an ne adet için ne de hamilelik için bi belirtim var.göğüslerim bile acımıo ki bu bi mucize benim icin🙂sadece bi ara akıntım yoğundu bikaç gündür o da yok.ha bide 4-5 gün önce kayınvalidemlerde yemekteydik,yemekten snra bi ara durup dururken deli gibi öğürmeye başladım midem her daim bulanır ama hiç öyle öğürme falan olmamıştı daha önce.bugün 29.gün aslında bigün gecti ama gecen ay 30 günde olmuştum o yüzden yarını bekliyorum inşaaalllaaahhh olmam
offf bide bana sor.bide ev taşımaydı falan derken bu ay streste yapmadım zamanım olmadı o yüzden de biraz umutluyum acıkcası ama diyorum keşke bikaç gün snra taaşınsaydık suan hala stres yapamıo olurdum😀
offf bide bana sor.bide ev taşımaydı falan derken bu ay streste yapmadım zamanım olmadı o yüzden de biraz umutluyum acıkcası ama diyorum keşke bikaç gün snra taaşınsaydık suan hala stres yapamıo olurdum😀
ve çok ağırıyor. kasık ağrısı filan yok şimdilik. ara sıra tek taraflı batma oluyor. daha çok sol kasık.. ee tabi bunlar kırmızılarında belirtileri olabilir. artık Allahtan hayırlısı. inşallah iyiye işarettir..
hem de nasıl zorrr.ama bitti hepsi cok sükür de keşke bikaç gün daha bitmeseydi.senin de az kalmış feliçya inşallah ben siftahı yaparım herkes arkamdan sırayla dökülür 😉
hem de nasıl zor.ama bitti hepsi cok sükür.feliçyam senin de az kalmış inşallah ben siftahı yaparım herkes arkamdan teker teker dökülür😉dil altından ölçünce ateşim 37.2 cıkıo bakalım sabah nasıl cıkıcak cok merak ediyorum🙂
Nisanburak haklisin cnm zengin olacaklar yakinda🙂 amaan zaten bebek 4 ay boyunca annenin aldigi gidalardan yararlanamazmis biyerde okumustum..bugun sabah 1bardak süt ictim kahvaltida baska bisey yemedim yani sIkI yapiorun iyi gelior kafam onunla mesgul en azindan🙂
Nisanburak haklisin cnm zengin olacaklar 🙂 ama rejim cok iyi geliyor kafam dagiliyor..bugun sabah 1bardak süt ictim okadar baska bisey yok cok kararliyim hem icin rahat olsun anne karnindaki bebek ilk 3ay annenin yedigi yemeklerden faydalanamiyormus biyerde duymustum.. Crema cnm insallah iyi haberlerini alacagiz yani insallah hepinizden ayni haberi bekliorum..rabbim ikiz ikiz versin hepinize🙂