F feliçya Aktif Üye Üye 25 Mayıs 2012 #64.091 uğurlubebek' Alıntı: evet cnmm şükürr iyiyizz ölee arkamdaa dolanıp duruyoo şunu yapp desemm tmm diyooo hayırlısıı baagg inşallahh bölee devam eder eevet maleseff aynı şehirdeyizz amannn eggg Genişletmek için tıkla ... iyi valla sevindim aranızın düzelmesine.. kaynanaya gelince umarım uzaksınızdır.. hiç mi anlaşamıyorsunuz?
uğurlubebek' Alıntı: evet cnmm şükürr iyiyizz ölee arkamdaa dolanıp duruyoo şunu yapp desemm tmm diyooo hayırlısıı baagg inşallahh bölee devam eder eevet maleseff aynı şehirdeyizz amannn eggg Genişletmek için tıkla ... iyi valla sevindim aranızın düzelmesine.. kaynanaya gelince umarım uzaksınızdır.. hiç mi anlaşamıyorsunuz?
N nisanburak Hamiş Melek 25 Mayıs 2012 #64.092 şöyle bizi de mangala davet edenler olsa ne iyi olurdu =)akşama ne yapsam ki=)
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2012 #64.093 feliçya' Alıntı: iyi valla sevindim aranızın düzelmesine.. kaynanaya gelince umarım uzaksınızdır.. hiç mi anlaşamıyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... yaa seslenmiyomm artıık muhatap olmuyomm ondann yenii uyenii anlaşmaya başladıkk hayırr çok yakınızz cnmm yaa
feliçya' Alıntı: iyi valla sevindim aranızın düzelmesine.. kaynanaya gelince umarım uzaksınızdır.. hiç mi anlaşamıyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... yaa seslenmiyomm artıık muhatap olmuyomm ondann yenii uyenii anlaşmaya başladıkk hayırr çok yakınızz cnmm yaa
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2012 #64.094 nisanburak' Alıntı: şöyle bizi de mangala davet edenler olsa ne iyi olurdu =)akşama ne yapsam ki=) Genişletmek için tıkla ... ben yerinde olsamm hiçç bişe yapmamm bugunn meselaa bende yemek yapmıyacamm davetliyiz çünküü sende zorla kendini davet ettirr cnmm
nisanburak' Alıntı: şöyle bizi de mangala davet edenler olsa ne iyi olurdu =)akşama ne yapsam ki=) Genişletmek için tıkla ... ben yerinde olsamm hiçç bişe yapmamm bugunn meselaa bende yemek yapmıyacamm davetliyiz çünküü sende zorla kendini davet ettirr cnmm
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2012 #64.096 nisanburak' Alıntı: vallahi süper olur yoksa aç kalcaz=) Genişletmek için tıkla ... iştee zorlaa davett ettirr tatlıcıımm yaa işin kolayınaa kaç biraz çalışıyon muu sen cnmm
nisanburak' Alıntı: vallahi süper olur yoksa aç kalcaz=) Genişletmek için tıkla ... iştee zorlaa davett ettirr tatlıcıımm yaa işin kolayınaa kaç biraz çalışıyon muu sen cnmm
N nisanburak Hamiş Melek 25 Mayıs 2012 #64.097 ee kızlar gebelik testi yapan var mı son zamanlarda =)bu ay aramızdan kaç kişi hamile kalacak bakalımmm=)
ee kızlar gebelik testi yapan var mı son zamanlarda =)bu ay aramızdan kaç kişi hamile kalacak bakalımmm=)
N nisanburak Hamiş Melek 25 Mayıs 2012 #64.098 evet çalışıyorm işten geldim ama malesef yemek yapmak hiç içimden gelmiyor =)
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2012 #64.099 nisanburak' Alıntı: evet çalışıyorm işten geldim ama malesef yemek yapmak hiç içimden gelmiyor =) Genişletmek için tıkla ... hmmm ne iş yapıonn cnmm o zamn dışarı çıkınn dışardaa yeyinn cnmmm
nisanburak' Alıntı: evet çalışıyorm işten geldim ama malesef yemek yapmak hiç içimden gelmiyor =) Genişletmek için tıkla ... hmmm ne iş yapıonn cnmm o zamn dışarı çıkınn dışardaa yeyinn cnmmm
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2012 #64.100 nisanburak' Alıntı: ee kızlar gebelik testi yapan var mı son zamanlarda =)bu ay aramızdan kaç kişi hamile kalacak bakalımmm=) Genişletmek için tıkla ... ben 2,5 ay ne test yapacamm nede umut besleyecemm cnmmm belkii 2,5 aydann sonraa belkiii testt yapma gereği duyarımmm
nisanburak' Alıntı: ee kızlar gebelik testi yapan var mı son zamanlarda =)bu ay aramızdan kaç kişi hamile kalacak bakalımmm=) Genişletmek için tıkla ... ben 2,5 ay ne test yapacamm nede umut besleyecemm cnmmm belkii 2,5 aydann sonraa belkiii testt yapma gereği duyarımmm