Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hamilee kalsamm dogurana kadarr çalışırımmmm hiçç evdeee oturmamm hiçç bişeydenn destekk yok bana yaaa çevremm hep lafçıı dedikoducuu ölee açıkk arayann insannlarrr iyiki sizler varsınızz siz olmasanızz inan ben kafayı yerimm sağıma bakıyomm soluma bakıyomm eşimee bakıyomm hepp ihtiyaçlarını karşılarsannn iyiisinn eger yapmazsann daa senden kötü hiç kimse yokkkk anladınız mı benii

siz yeni evliydiniz değil mi?ne zamandır tanıyorsun eşini? gerçekten pişman mısın?çok soru sordum galiba..:6:
yenii 10 aylık evliyimm cnm eşimi 2 seneden beri yaklaşııkk tanıyomm fazlasıı vardırr ama işte tam hatırlamıyomm pişmanlıkk degildeee tanımadığımm içinn duygularımaa kapıldığımmm içinn kendimee kızıyorummm

içimde garip bi his.
yalnızlık mı
acı mı, huzur arayışı mı bilemiyorum
arkama bakmadan kaçıp gittğim sorular yakamı bırakmıyor.
içimdeki boşlukta kayboluyorum
bu sessizliğin sebebi nedir
ben kuytulaşıyorum yoksa yalnızlığamı terk edildim
sessiz kaldırımlarla dost
kardelen çiçeğiyle sevgili olmuşum
rüzgarlarla konuşup, yağmur taneciklerine öpücük kondurup, güneşe hasretle bakıyorum
içimdeki sessizlikten kurtulmak,
sessiz çığlıklarımı haykırmak istiyorum
canımı actan düşüncelerimden sıyrılma zamanı geldi.
kalk artık ayağa,
doğrul, koş, haykır.
kimse duramaz senin önünde
yüreğimden mutluluğu arzuhal ediyorum

pınaaarrrr senin cıvıl cıvıl konusmalarına alışınca oturup böle sitemli hallerini okumak tuhaf geldi🙂cıvılda yine birazcık bugünlerde yine üstüne geldiler galiba🙁

yenii 10 aylık evliyimm cnm eşimi 2 seneden beri yaklaşııkk tanıyomm fazlasıı vardırr ama işte tam hatırlamıyomm pişmanlıkk degildeee tanımadığımm içinn duygularımaa kapıldığımmm içinn kendimee kızıyorummm

evlenmeden kimse kimseyi tanıyamaz canım. filört dönemi nişanlılık falan insanların en iyi tavır takındığı zamanlardır.

Kizlar masallaah sohbeti kurmussunuz🙂 zehracim kendini dinlememeye bak yakinda burnum akiyor hamilemiyiz dicez bosver hamil kalirsan bebegin belli eder kendini 🙂 pinar tatlim sende kusme hayata hayat cok degerli ve her gunu yasamaya deger .. Birde sen bu kaynanani niye sevmiorsun yani sen altan al belki ozaman anlasirsiniz🙁

Geri