Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

allah kolaylık versin canım
senin işin de zor ya. hem iş hem ev.
benimm işimm berbatt cnmm yaa hayatı dolu dolu yaşayamıyomm gezemiyomm ölee işşşşş eve gitmedenn kaygımm başlıyooo temızlık bekliyooo ev berbattt eşimm yemek yaparkennn bi tane destek olmuyooo ölee yan gelip yatıyooo ahhhhhh aahhhh benimm hayat mahvoldu resmen kendimm kaşındımm hata bendee b.k vardıı evlilikte

bu kadarr bunalımınnn içinde bide çocukk düşünmüyomm artıkk ilk zaamanlarr sırff işten ayrılıyımmm bebeğime bakıyımm diye istiyodumm ama o ihtimaldee çürükk çıktı artıkk ben hamilee kalsamm direkk annesii benim yanımaa gelecekkk her şeyimee karışacakk bendee dellenecemmm aman aman yok anam bebe mebee istemiyommm

bu kadarr bunalımınnn içinde bide çocukk düşünmüyomm artıkk ilk zaamanlarr sırff işten ayrılıyımmm bebeğime bakıyımm diye istiyodumm ama o ihtimaldee çürükk çıktı artıkk ben hamilee kalsamm direkk annesii benim yanımaa gelecekkk her şeyimee karışacakk bendee dellenecemmm aman aman yok anam bebe mebee istemiyommm

öle deme kız bebeğin olunca çalışıcakmısın

benimm işimm berbatt cnmm yaa hayatı dolu dolu yaşayamıyomm gezemiyomm ölee işşşşş eve gitmedenn kaygımm başlıyooo temızlık bekliyooo ev berbattt eşimm yemek yaparkennn bi tane destek olmuyooo ölee yan gelip yatıyooo ahhhhhh aahhhh benimm hayat mahvoldu resmen kendimm kaşındımm hata bendee b.k vardıı evlilikte
kız bırak sende işi.. koca çalışsın sen gezmene tozmana bak.. alışverişini yap.. yan gelip yat..:uhh::d050:

niyeymiş.. niye gönderir? restini çekersin gitmek zorunda değilim dersin.. biz bir aileyiz dersin.. ne kaynana gelsin ne de ben giderim uzak kalmak daha iyi dersin.. kociş yine anlamaz mı?
benimm eşimmmm milattan önceninn adamıı bidee okumuşş haa meedeniyett beklersinnn hiççç alakası yokkk nasıll kandımm nasıll inandımm yadaa onunn bu yanını nden görmedimm bilmiyommm off offfff

Geri