Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bak yuva kolay kuruulmuyo biliyosun.bende neler atlattım eşimle beraber ama düzeliyo sonunda.şırnaktaymışsınız.kolay mı oralarda çalışmak.benim eşimde istanbulda görev yapıyo.eşinide senide anlayabiliyorum canım.öyle hemen silme kocan o senin.bazen insan ne dediğini bilmez.seninkide belki lafın nereye gideceğini bilememiştir.ara bence eşini.evlilikte böle gurur olmaz.bugün ona bişi olsa rabbim korusun üzülmezmiydİn.içinde soğutma sevgini canım.bak ben senden daha inatımdır ama bu konuyu senin büyütmemen gerekiyo.ara canım hadi kocişini 🙂

cnnmm biz kadınlarr çok düşünceliyizz aman kırılmasınlarr üzülmesinlerr aman şöle aman böle.. eşinin stresii normal cnm şırnakta görev yapmak çok zor.. oradaa yaşadıkalrı dahada zorr sen alttan all eşininn pskolojısini düzeltmeye çalış tatlımm

tatloşşşşşşşşşşşşşş dertt annesii oldunn gıııı benimmdee dert anamsınn gariban anam çilekeş anam fedakarr anam benimm yaaa

tatloşşşşşşşşşşşşşş dertt annesii oldunn gıııı benimmdee dert anamsınn gariban anam çilekeş anam fedakarr anam benimm yaaa

he valla sorma güzin abla diyolar zaten bana valla 🙂 siz mutlu olun hep.insan bişi yaşayınca olayın içinde olunca anlayamıyo ama bizler karşıdan görünce daha iyi anlıyoruz konuları tatloşum.bide ben çok küçük yaşta sorumluluk sahibi olduğum için biraz fazla olgunum.annemi 12 yaşımdayken kaybettim ve ananemi kaybedince mecbur öyle oluyosun.şuan 27 yaşıma geldim ama bazen 40 yaşında gibi olgun hissediyorum kendimi kuşum

anlıyomm bidenemm yaa sorumluu arkimm benimm yaa ne dadlısınn sen kıssss aman herifinn okumasınn bana kızarr valla ben sapıkk degelimm abii kızma bana vurmaa abiiiii

anlıyomm bidenemm yaa sorumluu arkimm benimm yaa ne dadlısınn sen kıssss aman herifinn okumasınn bana kızarr valla ben sapıkk degelimm abii kızma bana vurmaa abiiiii

😀 benimki meraklıdır arad bakar öle bu sitedeyken ne yazıyorum diye.ondan saklamam ben böle yerleri.bilsin nereye giriyorum ne yapıyorum demi ama 🙂 sende datlumsun kuşummm çatlağım benim

sabah uyurken eşim beni öpmüş veee ben ona eski sevgilimin adıyla hitap etmişim.üstünden onca zaman geçti ne alaka beynimde neler var anlamadım.şimdi sittin sene yaptırmaz o testi.üffff yaaaa🙁

üzülmezmiyim hiç.eşimi seviyorum.düşüncesiz konuşması benisinir etti.diyorum ya bu konuda çok hassasım.başka konu olsa umrumda olmaz üzülmem amann derim geçerim.ama bu konu.sanki canımı acıtmak istercesine konuşması beni sinir etmekten öte üzdü.