Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benimde her adetimin bir hafta öncesinden sivilcelerim çıkardı ve bende aynen senin gibi hemen derdim adet olacağım hiç umutlanmayayım diye ilk gebeliğimde de hiç sivilce çıkmamıştı şüphelenndim üç ün geçikme ile hamiş olduğumu öğrenmiştim ama bebişlerimin kalbi durdu aldırdım kürtajla. şimdi ise yine sivilce çıkmıyor ama adet oluyorum o yüzden belli olmaz belki yağlı gıdaları çok tüketmişsindir hemen ümidini kesme

kızlar nasılsınız..kaç gündür evde net yoktu.giremiyordum internete.gün sayan arkadaşlar kolay gelsin.bu arada en sonunda adet oldum.nasıl rahatladım bi bilsninz.şişmiştim geç geldiğ için adetim.artık önümüzdeki maçlara kadar 🙂🙂

geçmiş olsun canım. tez zamanda yeniden gelir meleğin inş. doğru söylüyorsun. belli olmaz tabi. geçenlerde sivilcem çıkmadı hamileyim diye ümitlendim ama.
belki bu ay tam tersi olur

tatloşumm günaydınn 🙂 annesi bebişin gelişimi için uyuman şart cnm o zamn sende dinleniyonn bebişde gelişiyoo şimdiden uykunu iyice alda cnm yarınn doğdugundaa uykumm varr deme

ya canım yine yoksun ama yazayım tek başıma napiim 🙂 dün gece saat üçte bi acıyla uyandım.sol kolum nasıl ağarıyo.ağlaya ağlaya bi hal oldum.eşim hemen acile götürdü.hamiş olduğumdan iğnede vurmadı dr. bi tek jel verdi.şuan daha iyiyim ama dün geceki halimi görsen ölüyorum sandım.bebeğe bişi olucak diyede ödüm koptu 🙁 dün çok temizlik yaptım ondan oldu sanırım.bide gebelikte eklem ağrıları olurmuş.suan iki kolum sarılı düşün.az oynatıyorum napiim.yarın inş yukarki hatun açar netide konuşuruz 🙂)

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. derin temizliğe falan da girme. önce bi yeğenimiz doğsun sonra istediğin kadar temizlik yap. bizede dua et hamiş kardeş senin kervana tez zamanda katılalım

Cnm bebegin icin cok uzuldum gecmis olsun umarim tez zamanda tekrar hamile kalirsin..

Iyiz canimcim seni sormali?! Gozun aydin adet olmussun..ya cnm insallah tayininiz ciktiginda dogru durust doktora gidersinde sana bi care bulurlar nebilim klomen catlama ignesi fln nereye kadar boyle🙁 ben senin hamile kalmani cok istiorum..tabi tum arkadaslarin ama senin yerin farkli bende.. Kendine iyi bak tatlim

canım o da nasıl bişeymiş ki 🙁( sebebi neymiş ? üzülme şekercim 1 aycık ertelemişsin gibi düşün öbür ay çok çalışırsın 😉

valla bende anlamdım doktorum olabılıyor bazen catlarken içine akıtabiliyor kanı dedi internetten araştırdım çok bişeyde bulamadım 🙁( öle ama işte insanın canı sıkılıyor doktorum çok ümitlendirmişti sizde hiçbir sorun yok bu ay kesin sonuç alırız die 🙁

cnm çok geçmiş olsunn yaa
dikkat et kendine birazz iş felan yapma ... yapacaksandaa seni zorlamayack işler yapp artıkk sen tek degilsinn bebişide düşün annesii bakk bidaha temızlık yaptıgını duyuyumm öldürürümm seniii tatloşumm çok üüzldümm valla yaaa...

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. derin temizliğe falan da girme. önce bi yeğenimiz doğsun sonra istediğin kadar temizlik yap. bizede dua et hamiş kardeş senin kervana tez zamanda katılalım

canımm çok sağol doğru söylüyosun.napayım valla yardım edecek kimse olmayınca işler bana kalıyo.hep aklımda ve duamdasınız.rabbim dularamızı kabul edecek ve bebişlerimiz bir bir gelecek inşallah.yeterki kafanıza takıp üzülmeyin.stres engel biliyorsunuz.