Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar doktorum eşimin spermlerini arttırmak için ilaç verdi.bir ay sonra test yaptıracağız sperm sayısını arttırabilirsek tüp bebek ya da aşılamaya gerek kalmaz dedi.önce normal yolları deneyelim dedi benim yaşımın çok genç olması ve benden yani kadın faktöründe hiç engelin olmaması büyük bir artı dedi. aşılama ve tüp bebekte maddi ve manevi olarak yıpranmanı istemem dedi çok gençsin bu acıları yaşaman için çok erken dedi.6 ay içerisinde olmazsa o zaaman tedaviye başlarız dedi.hamileliliği unut tatile git gez dolaş ve haftada 3-4 kez ilişki dedi.bakalım artık hayırlısı🙂

canım süper şeyler söylemiş doktor inşallah eşinin sperm sayısı yükselecek ve normal yollarla hamile kalacaksın 🙂 moralini yüksek tut canım bak doktor bile tatile çık falan demiş...rabbim hayırlısını versin inşallah...

canım bende 20 mayısta iğne vurulmuştum,bugün doktora gittim yumurta çatlamış benim adetime de 13 gün var ama doktor şimdi görünmeyeceğini söyledi.sakın test yapma dedi 🙂 bende bişey hissetmiyorum ve bende iğne olduğum 2 gün kasık arısı çektim.heralde bu belirtiler normal 🙂

canım zaten şuan da test yapsan da yanlış sonuç verir onun için acele etme iğnenin içeriğinde ki hormon etkiliyor testleri en 10 gün geçsin test için bir de hayal kırıklığı yaşarsın negatif çıkarsa acele etme tatlım, bir de herkesin belirtisi değişiyor inşallah hamişsindir canım

adetime daha çok cnm yaa 🙁 ama ben ümitlenmiyomm ççünkü ilaçlı tedavi süresice olması zormuşş aman oldu aman olacakk ...... stresimm yok yanii hazırım kırmızılarla karşılaşmaya tatlımm:deli:çalışmada yapıozz işte ... kürleree de devamm ama hayırlısı ne diyelimm tatlım.................... sen ne yaptınn gülümmm nasıl gidiyoo sende var mı bir gelişme felann kür felan yapıon mu ...

tatlım biz bebeği şu an çocuğun olmaz diyenlerden değil herşeye gücü yeten rabbimden istiyoruz geçen bir ablayla konuşuyorum iki tane dünya tatlısı bebişi var sen hamile nasıl kaldın diyor doktor yıllarca tedavi gördü ilaçla bile yumrtası oluşmuyordu doktor bu bebekleri başaksından mı aldın falan bile demiş kadına:haha: ama rabbim verecekse kimse engelleyemez

çok sağol canım belirti olarak sayılır mı bilmem 2-3 gündür ateşim yükseliyo özellikle geceleri sabah kalkıyorum hiçbir üşütme belirtisi yok onun dışındakiler adet belirtileri ama göğüslerim ağırmıyo bakalım ne olacak haber veririm size allah herkesin gönlüne göre versin.

inşallah hamişsindir canım inşallah güzel haberler veririsin bize:kiss:

selam melekler. çok araştırdım yarım kilo süte bi demet maydonoz koyup kaynatıp buharına oturan bir çok kişi hamile kalmış. adetten sonra 3 gün yapılıyor. denemek istiyorum. acaba aranızda deneyen var mı. faydasını gören falan. bilgsi olan

tatlım bir arkadaşım denemişti o ay değil sonraki ay hamiş kaldı üstelik tüpleri tıkalıydı ama faydası var zararı yok yap ne olacak ki sebeplere sarılıyoruz işte inşallah işe yarar:kiamam: belki bebişin daha çok uğraşmanı daha çok istemeni bekliyordun annesi

inşallah en kısa zamanda hepimiz buraya hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye yazarız bak yazarken bile bi tuhaf oldum

inşallah canım inşallah aminnn hamilelik anne olmak öyle bir şey ki olmasan da rabbim o merhameti vermiş bir kere bebiş görünce bile gözlerim dolar benimde

inşallah cnm ama hayırlısı ben artıkk öle üstelemiyomm cnm yaa olursa olurr olmazsa da rabbim en dogrusunu biliyodurr takmıyomm bileee erkekler bizler gibi degill umurlarında olmuyoo bakıyomm eşimee 2 günn kötüü sonra gayet iyi çok da umrumda misalii ben de bundan sonraa ölee ....:bangin:

öyle deme tatlım ya aslında onlar da çok istiyor ve üzülüyor da belli edemiyorlar bence, benim eşim de umursamıyormuş gibi davranıyor ama bu tedavi sürecinde saçına aklar düştü garibimin bir de bebişler bir bakışı var tüm arkadaşlarımızın biz den sonra velenenlerin bile bebişi oldu kime gitsek evde bebiş arkadaşlara gidip gelince ruh hali değişiyor ben hissdiyorum bunu allah isteyen herkesin yüzü güldürsün inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla amin...

kızlar doktorum eşimin spermlerini arttırmak için ilaç verdi.bir ay sonra test yaptıracağız sperm sayısını arttırabilirsek tüp bebek ya da aşılamaya gerek kalmaz dedi.önce normal yolları deneyelim dedi benim yaşımın çok genç olması ve benden yani kadın faktöründe hiç engelin olmaması büyük bir artı dedi. aşılama ve tüp bebekte maddi ve manevi olarak yıpranmanı istemem dedi çok gençsin bu acıları yaşaman için çok erken dedi.6 ay içerisinde olmazsa o zaaman tedaviye başlarız dedi.hamileliliği unut tatile git gez dolaş ve haftada 3-4 kez ilişki dedi.bakalım artık hayırlısı🙂

bak gördün mü tatlım ne çok üzülmüştün önce inşallah herşey iyi olacak rabbimin izniyle canım hergün ibrahim suresini okumaya çalış rabbim onun duası hürmetine veriri inşallah ben çok duydum hergün ibrahim suresini okuyordum hamile kaldım diyenleri inşallah sizinde meleğiniz gelecek ben inanıyorum, bir de benim bir arkadaşım var dı sperm sayısını baya bir düzeltmişti su ürünleri balıkdır deniz tarağıdr falan bir de incir kürü sperm sayısını artırıyormuş bunları deneyebilirsiniz belki, tabi ilaçlara devam inşallah rabbim en kısa zaman da güzel sonuçlar almayı nasip eder

Kizlar ya bahceye birkac sey ektim simdi yatiorum karnim cok agriyor anlamiorum ya sag kasigim berbat yani..off hasta olacaksam normal oliyim tek 2kez lekem geldi baska tik yook aspirinmi icsemki??

tatlım bence sen kendini çok yormamalısın zaten yeni ameliyat olmadın mı bir tanem bırak bahçede kalıversin yorma kendini bir de en kısa zaman da bence doktora git, tatlım normalde hamilelik varken aspirin bir şey yapmaz hamileliği boyunca heparin kullanmak zorunda kalanlar var ama yine de doktora danış tatlım

kuşummmmm ben geldim ama şimdi sen yoksun 🙁 artık yarın konuşuruz napalım.özledim valla seni.bugün hep temizlik yaptım.ve bu bebiş benim çok uykumu getiriyo.deli gibi geziyorum evde 🙂 yarını sabırsızlıkla bekliyorum tatloşummmm

goncaaa tatlı hamiş napıyorsun yavru ya hamişlik nasıl gidiyor annesini çok yormuyor dimi bebiş:kiss: bir de hamişken progestron salgılanıyor bebiş tutunsun diye ondan uyku yapıyor yani bebişinin sana tutunması için bu kadar uyuyrosun idare et biraz artık yerim ben o tatlı meleği

tatloşumm günaydınn 🙂 annesi bebişin gelişimi için uyuman şart cnm o zamn sende dinleniyonn bebişde gelişiyoo şimdiden uykunu iyice alda cnm yarınn doğdugundaa uykumm varr deme yupis

doğru söylüyorsun canım sonra bol bol uyanık kalacak zaten inşallah biz de hayırlısıyla haile kalırız da böyle şeyleri biz de yaşarız onlar da güzel bence :lau:

bu arada ben öğrenci olduğum için bir yandan okul stajlar kpss derken buraya fazla giremiyorum inşallah temmuza kadar ömrüm yeterse 7 sinden sonra daha çok vakit bulup girerim o zaman hayırlısı bana da dua edin lütfen hayırlısıyla bu dönemi de güzelce atlatayım ve okuldan hayırlısıyla mezun olayım , zaten ben inanıyorum ki herkes içten bir şekilde dua ediyor burada birbirine sizi seviyorum arkadaşlar ya:kiss: iyi ki varsınız :oppucuk:

canım bende 20 mayısta iğne vurulmuştum,bugün doktora gittim yumurta çatlamış benim adetime de 13 gün var ama doktor şimdi görünmeyeceğini söyledi.sakın test yapma dedi 🙂 bende bişey hissetmiyorum ve bende iğne olduğum 2 gün kasık arısı çektim.heralde bu belirtiler normal 🙂

🙁 bende bugün gittim ve bana yumurtaların içine kanamış bu gebelik şansımız çok az dedi 🙁((

Geri