Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

adetim yaklaştı kızlar sivlcelerim çıktı sinir oldum. bu ay biraz yoğun geçti hamileliği çok düşünmeye zamanım olmadı. o yüzden olsa gerek bu ay hiç hamilelik belirtisi yaşamadım. zaten sivilcelerim de çıktı. görünen köy klavuz istemez.

adetim yaklaştı kızlar sivlcelerim çıktı sinir oldum. bu ay biraz yoğun geçti hamileliği çok düşünmeye zamanım olmadı. o yüzden olsa gerek bu ay hiç hamilelik belirtisi yaşamadım. zaten sivilcelerim de çıktı. görünen köy klavuz istemez.

zehra hemen umudunu kaybetme bazen hamişlik belirtisiyle adet belirtileri karışıyor belli olmaz belki de görünen bir köy yoktur ortada :oppucuk:

güzel düşüncelerin için sağol canım ama sivilceyle hamile kalan pek duymadım. kimbilir. eğer adet olursam maydonoz buharını denicem inş. temennim gerek kalmaması yönünde tabi

inşallah tatlımm ama benimm 2,5 ayy zorr ondan sonrada ameliyat süreci zatenn sonrada allah kerimm genede elimizden ne geliyosa yapıozz kısmettt kürler denemelr derken herşeyde umut arıyoz :grev:

hayırlısı olsn tatlım streste girme diyo millet ama benm içinde geçerli giriyoruz yaa inş daha fazlada beklemezsiniz allahtanda ümit kesilmez sıkma canını canm

kızlar doktorum eşimin spermlerini arttırmak için ilaç verdi.bir ay sonra test yaptıracağız sperm sayısını arttırabilirsek tüp bebek ya da aşılamaya gerek kalmaz dedi.önce normal yolları deneyelim dedi benim yaşımın çok genç olması ve benden yani kadın faktöründe hiç engelin olmaması büyük bir artı dedi. aşılama ve tüp bebekte maddi ve manevi olarak yıpranmanı istemem dedi çok gençsin bu acıları yaşaman için çok erken dedi.6 ay içerisinde olmazsa o zaaman tedaviye başlarız dedi.hamileliliği unut tatile git gez dolaş ve haftada 3-4 kez ilişki dedi.bakalım artık hayırlısı🙂

süper şeyler sölemiş bencede canm allah büyük ya bak umut her zaman olmalı demekki 🙂 çok sewindim inş o aylar içinde tutunur bebişin sana tatlım 🙂

selam melekler. çok araştırdım yarım kilo süte bi demet maydonoz koyup kaynatıp buharına oturan bir çok kişi hamile kalmış. adetten sonra 3 gün yapılıyor. denemek istiyorum. acaba aranızda deneyen var mı. faydasını gören falan. bilgsi olan

ben denedim tatlım ama bi faydasını görmedim şahsen bende duyduğum kadarıyla yaptım senin gibi duydum ama sende işe yarayabilir dene derim

Geri