Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adetim yaklaştı kızlar sivlcelerim çıktı sinir oldum. bu ay biraz yoğun geçti hamileliği çok düşünmeye zamanım olmadı. o yüzden olsa gerek bu ay hiç hamilelik belirtisi yaşamadım. zaten sivilcelerim de çıktı. görünen köy klavuz istemez.
adetim yaklaştı kızlar sivlcelerim çıktı sinir oldum. bu ay biraz yoğun geçti hamileliği çok düşünmeye zamanım olmadı. o yüzden olsa gerek bu ay hiç hamilelik belirtisi yaşamadım. zaten sivilcelerim de çıktı. görünen köy klavuz istemez.
güzel düşüncelerin için sağol canım ama sivilceyle hamile kalan pek duymadım. kimbilir. eğer adet olursam maydonoz buharını denicem inş. temennim gerek kalmaması yönünde tabi
kızlar doktorum eşimin spermlerini arttırmak için ilaç verdi.bir ay sonra test yaptıracağız sperm sayısını arttırabilirsek tüp bebek ya da aşılamaya gerek kalmaz dedi.önce normal yolları deneyelim dedi benim yaşımın çok genç olması ve benden yani kadın faktöründe hiç engelin olmaması büyük bir artı dedi. aşılama ve tüp bebekte maddi ve manevi olarak yıpranmanı istemem dedi çok gençsin bu acıları yaşaman için çok erken dedi.6 ay içerisinde olmazsa o zaaman tedaviye başlarız dedi.hamileliliği unut tatile git gez dolaş ve haftada 3-4 kez ilişki dedi.bakalım artık hayırlısı🙂
selam melekler. çok araştırdım yarım kilo süte bi demet maydonoz koyup kaynatıp buharına oturan bir çok kişi hamile kalmış. adetten sonra 3 gün yapılıyor. denemek istiyorum. acaba aranızda deneyen var mı. faydasını gören falan. bilgsi olan