Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

adetim yaklaştı kızlar sivlcelerim çıktı sinir oldum. bu ay biraz yoğun geçti hamileliği çok düşünmeye zamanım olmadı. o yüzden olsa gerek bu ay hiç hamilelik belirtisi yaşamadım. zaten sivilcelerim de çıktı. görünen köy klavuz istemez.

zehra hemen umudunu kaybetme bazen hamişlik belirtisiyle adet belirtileri karışıyor belli olmaz belki de görünen bir köy yoktur ortada

güzel düşüncelerin için sağol canım ama sivilceyle hamile kalan pek duymadım. kimbilir. eğer adet olursam maydonoz buharını denicem inş. temennim gerek kalmaması yönünde tabi

inşallah tatlımm ama benimm 2,5 ayy zorr ondan sonrada ameliyat süreci zatenn sonrada allah kerimm genede elimizden ne geliyosa yapıozz kısmettt kürler denemelr derken herşeyde umut arıyoz

hayırlısı olsn tatlım streste girme diyo millet ama benm içinde geçerli giriyoruz yaa inş daha fazlada beklemezsiniz allahtanda ümit kesilmez sıkma canını canm

süper şeyler sölemiş bencede canm allah büyük ya bak umut her zaman olmalı demekki 🙂 çok sewindim inş o aylar içinde tutunur bebişin sana tatlım 🙂

ben denedim tatlım ama bi faydasını görmedim şahsen bende duyduğum kadarıyla yaptım senin gibi duydum ama sende işe yarayabilir dene derim

bende iltihap vardı rahimde geçmişti ama sanki tekrarladı gibi geliyor bana o yüzden denemek istiyorum. sende iltihap veya başka bi şey varmı