Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Haklisin cnm bazen cok istiyorum huzunlenip agliyorum sessizce..bazende iyiki simdi hamile degilim diyorum geziyorum egleniyorum yani bir kararsizlik var hem istiyorum hemde korkuyorum ama galiba bu herkezde var neyse bu 3 ayi iyi degerlendircem..ev aldik bahcemizde var oraya odakladim kendimi zaten cicek meyve felan ekiyorum🙂

cnm evet bende kansızlık da varr o zaman folik asitii kan tahlillerinden sonra mı başlayım bide benim eşimde varikosel çıktıı ondan bebegimiz olmuyomuşş ilaçlı tedaviye başlattılar umarımm düzelir klomen felan verdilerr açıkçası biraz moralim bozuldu ama rabbimin bildiği bişe vardırr buda bizim sınavımız ne yapalımm hayırlısı ne ise o olsunn sizin gibi hamişlerden dua bekliyorumm rabbimm sizlerinde yüzünü hep güldürsünn kucagınıza almayı nasip etsin inşallah vatana millete size hayırlı evlatlar olurlarrr aminn 🙂))

tatlımm kendine gell öle düşünme biz çok seviniyozz böle şeyleri duyunca sayenizde birazda olsa içimizde umut beliriyoo inşallah bizde sizee hamişiz diyee mesajlar atacakk mutlulugumuzu birbirimizle paylaşmassak kimle paylaşacak bizi en iyi anlayan yine bizlerizz ondan tatlımm hiç sıkma tatlı canını sen yegenimize iyi bakkk tatlı merhametli bir anne ol iyi bir evlat yetistir o bize yeter gülümm seni seviyozz kıssssssss

cnm takma hayırlısı yaa vardır bundada bir hayır sen saglıgına sıhhatine dikkat et kendine iyi bak kii en kısa bebişlerimiz bize gelsinn ben artık takmıyomm çünkü dr bizede olur ama zaman dedii o zzamanı sabırsızlıkla bekliyomm ama herşeiynn en iyiysini en dogrusunu rabbimm bizede beklemek düşüyoo napalımm demi ama....

niye öyle düşünüyosun canm herşeyin wakti we zamanı war senin hamileliğin bu ay kısmetmiş olmuş bizimkininde bigünü war elbet hiç canını sıkma hamilelerin duası kabul olurmuş sen dua et bizlere bol bol tatlım 🙂

illa bu ay olcak diye bişey yok tatlım oolcak elbet tutcak sen doktorun dediğini yap we sabret sabır herşeyin başı sen kendine dikkat et yeter 🙂

canımcım hiç üzme kendini olurmu 🙂 hepimiz sabredicez başka yolu yok.zamanı gelince rabbim bize de tattıracak bu duyguyu inşallah...

tatlım varikosel neredeyse 10 erkekten 7 sinde oluyor üzülme lütfen onların bu hastalığa fizyolojik yatkınlığı var ama tedaviside var zaten, spermi kaç milyon çıktı önemli olan o ve hareketlilik oranı %3ün üstündeyse hareketlilik o bile normal yolla hamile kalmak için yetebiliyor bir de klomenin sperm kalitesini ve sayısını arttırdığını biliyorum inşallah işe yarar tatlım. eğer doktor ameliyat derse de çekinmeyin bence çünkü zaten artık çok kolaylaştı varikosel ameliyatları mikrocerrahi ile 20-30 dakkada hallediyorlar inşallah ameliyata gerek kalmaz, bir de eşin nasıl çalışıyor bilmiyorum ama çok fazla ayakta durmamaya çalışsın akşam yattığında belinin altına yastık koyup bir 15-20 dakka ayaklarını duvara uzatsın, ikincisi iç çamaşırı çok önemli varikoselde skrotumu çok serbest bırakacak bir çamaşır giymesin slip külot kullansın inşallah faydasını görürsünüz