Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kansızlık halledildikten sonra hamile kalman çok ama çok önemli. Ben halledilmiş bir şekilde girdim hamileliğe. Başlarda yoktu. Sonra kan ilacına rağmen sınıra düştü mesela. Bir de kansız başlasaydım ne olacaktı... Bebek için çok önemliymiş. Benim eşimde de varikosel varmış. Ameliyatını olmuş bekarken. Bize de sayısı iyi ama hareketliliği "ehh" diyordu doktor ama yeterli oldu hamile kalmama Allahın yardımıyla. Sizin de olur merak etme. Birçok erkekte olan bir şey. Endişe etme. Tabii ki duam sizinle. Allahım tez zamanda versin inşallah... Hayırlı evlat olsun elbette... Sağlıklı olsunlar.
valla berrakcımm dr zaman deyince açıkçası korktumm ama inşallah olurr ... rabbim isteyen herkese versinn inşallah ... yorumlarınız sayesinde birazb korkumm dindi .. iyiki varsınızz allah razı olsunn sizdenn ... tek istediğimm artıkk dualarınızz..

canımsın kızzz.valla ben böyle olabileceğimi hiç bilmezdim.sizlerinde o kadar çok hamiş kalmanızı istiyorumki hani burda paylaşalım bebişlerimiz hakkında olan konuları diye.ama nasip olucak birgün biliyorum.dualarım hep sizinle canlarım canımmm
sagoll bidenem inşallahh o günlerde gelecekk hayırlısı ilee dua et yeter bidenem

kuşum yazmammı 2 tane yazdım hemde 🙁 eşinin konusunu çok iyi arastırdım.onları yazdım off yaaa nasıl gelmez msj.ama korkma düzelecek eşin ama dr iyi seçin çok önemliymiş.yoksa ameliyat olsada sorun devam ediyormuş.çok iyi araştırın.bi kerede karar vermeyin olurmu tatloşum

kuşum yazmammı 2 tane yazdım hemde 🙁 eşinin konusunu çok iyi arastırdım.onları yazdım off yaaa nasıl gelmez msj.ama korkma düzelecek eşin ama dr iyi seçin çok önemliymiş.yoksa ameliyat olsada sorun devam ediyormuş.çok iyi araştırın.bi kerede karar vermeyin olurmu tatloşum
inşallah düzelirr cnm inşallah yaa..iyi bir dr umuz var zatenn cnm sürekli ona gidiyozz bakalımm hayırlısı bitanem dua ediyozz ölee rabbim iyisini bilir ne yapalımm :-((

Geri