Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

olur canım niye olmasın.inş en yakın zamanda seninde o güsel haberini alıcaz tatloşummm sakın canını sıkma.rabbime sığın ve hep dua et
öle yapıomm zatenn bidenem bide artık takmıyomm yaa sayendee olursa olur olmazsa rabbimin bildigi bişey vardırr taktiğiyle gidiyomm bakımm hayırlııssıı sigara olayına da dayan tatlımm anne olmak kolay mı annelik sabır ister sende sabredeceksinn benimm cnm sabır eder yaa ben sana güveniyomm balımmm

öle yapıomm zatenn bidenem bide artık takmıyomm yaa sayendee olursa olur olmazsa rabbimin bildigi bişey vardırr taktiğiyle gidiyomm bakımm hayırlııssıı sigara olayına da dayan tatlımm anne olmak kolay mı annelik sabır ister sende sabredeceksinn benimm cnm sabır eder yaa ben sana güveniyomm balımmm
kuşum valla hayatımda ilk defa bırakıyorum bu mereti.o kadar alışmışımki varlığına deliricem sanki 😀 napıcam nasıl dayanıcam bilmiyorum offffff ama sabır sabır diye diye geçiyo zaman.valla ne zormuş annelik.şimdiden hissetmeye başladım bu durumu 😀

kuşum valla hayatımda ilk defa bırakıyorum bu mereti.o kadar alışmışımki varlığına deliricem sanki :d napıcam nasıl dayanıcam bilmiyorum offffff ama sabır sabır diye diye geçiyo zaman.valla ne zormuş annelik.şimdiden hissetmeye başladım bu durumu :d
vayy yeyim ben seninn anneliğinii tatlım benimm yaa dayann 1 haftayıı bir atlat sonrası kolayy kendini oyalayacak bişeler bull inanıyomm sen bırakırsınn ilk başta kafandan sil varlığını ok gülümmm

Slm kızlaar yeni hamişler geldim, gerçekten çok mutlu oldum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguları, dün bir kadın doğumcu doktorla beraberdim, karı-koca kadın doğumcular ama bebekleri olmuyor 🙁( Rabbimin hikmetine bakın?
Bayan kendi için aşılama düşünüyordu.
Çok zor biliyorum ama bebek fikrinden biraz uzaklaşmak belki rahatlatacaktır sizleri...

Geri