Iyiz cnm cok sukur🙂 nekadar guzel duygular bunlar rabbim herkeze nasip etsin en kisa zamanda nezaman senin dogum terminin?? Rabbim kolay kolay dogurmayi nasip etsin..kendine iyi bak
İyi olun elbette. Ve hamiş kalınca unutmayın cinsiyeti belli olunca ufak tefek almaya başlayın. 28-30 haftalarda doğum çantasının hazır olması lazım her ihtimale karşı. Benim şu an hiiç mağaza gezecek halim kalmadı. Allahtan ki her şeyini aldık sayılır. 1-2 şey kaldı. Ana kucağı falan onu da internetten getirticez nasılsa. Canım elbette ki herkese nasip olsun ama olacaktır da. Sadece gerekli zaman, zemin oluşmamıştır. Rabbim imtihan ediyor adeta. Hayırlı, doğru zamanı kolluyordur. Bir bildiği vardır... Biz de beklemiştik. Hem bekleyince daha kıymetli oluyor keratalar. Özellikle baba adayları için... Eşim her seferinde "çok şükür" diyor...
Benim sata göre 24 haziran. Ama ultrasonda 10 una kadar düştü. Bizim bebişin gelişimi 2 hafta önde gidiyor. Yani mesela ben şu an 31. hafatadaysam 33 haftalık çıkacaktır. Cuma kontrolüm var bakalım. O yüzden işte bebeğin ağırlığı iyi maşallah. Ben de 38. haftaya hazırladım kendimi doğum anlamında. Çok az bebek 40 ı beklermiş. 37,38,39 da gelebilirmiş. Benim ablamın da iki çocuğu 10-15 gün önce geldi. Genetik yatkınlık da varsa erken gelecektir. Hayırlısı canım. Artık parmakla sayılacak haftalar. Heyecan ve sabırsızlanma başladı. 🙂 Görüşürüz, kendinize iyi bakın. Dualarım sizinle. Siz de duanızı esirgemeyin de her şey yolunda gitsin inşallah.