Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Iyiz cnm cok sukur🙂 nekadar guzel duygular bunlar rabbim herkeze nasip etsin en kisa zamanda nezaman senin dogum terminin?? Rabbim kolay kolay dogurmayi nasip etsin..kendine iyi bak

İyi olun elbette. Ve hamiş kalınca unutmayın cinsiyeti belli olunca ufak tefek almaya başlayın. 28-30 haftalarda doğum çantasının hazır olması lazım her ihtimale karşı. Benim şu an hiiç mağaza gezecek halim kalmadı. Allahtan ki her şeyini aldık sayılır. 1-2 şey kaldı. Ana kucağı falan onu da internetten getirticez nasılsa. Canım elbette ki herkese nasip olsun ama olacaktır da. Sadece gerekli zaman, zemin oluşmamıştır. Rabbim imtihan ediyor adeta. Hayırlı, doğru zamanı kolluyordur. Bir bildiği vardır... Biz de beklemiştik. Hem bekleyince daha kıymetli oluyor keratalar. Özellikle baba adayları için... Eşim her seferinde "çok şükür" diyor...
Benim sata göre 24 haziran. Ama ultrasonda 10 una kadar düştü. Bizim bebişin gelişimi 2 hafta önde gidiyor. Yani mesela ben şu an 31. hafatadaysam 33 haftalık çıkacaktır. Cuma kontrolüm var bakalım. O yüzden işte bebeğin ağırlığı iyi maşallah. Ben de 38. haftaya hazırladım kendimi doğum anlamında. Çok az bebek 40 ı beklermiş. 37,38,39 da gelebilirmiş. Benim ablamın da iki çocuğu 10-15 gün önce geldi. Genetik yatkınlık da varsa erken gelecektir. Hayırlısı canım. Artık parmakla sayılacak haftalar. Heyecan ve sabırsızlanma başladı. 🙂 Görüşürüz, kendinize iyi bakın. Dualarım sizinle. Siz de duanızı esirgemeyin de her şey yolunda gitsin inşallah.

Ismimiz de hemen kırmızı olmuşş ayyy valla inan çok mutlu oldumm yerimde duramıyomm hemen kocama tel açtımm arkadaşımm hamilee diyee aynı yöntemlere bizde başladıkk darısı bizee gülümmmmmm

bitanem valla çok sevindiimm inan kendimm hamile kalmış kadar mutlu oldumm darısı bizlere inşallahhh bizde cumartesii dr gittik dr eşime klomen tedavisi başlattı ve keçi boynuzunu tavsiyee ettiii hayırlıısı bakalımm haaa bu aradaa bir teyzee olarak sigarayı hemen bırakıyonnn yogsaa yerimm senii yegenime kıyamam teyzesi sevsinnn mucuk mucukk çokk öptümmm balımmmmmmmmm
canım sağol valla ben hala şoktayım sanki rüya 🙂 sigarayı bıraktım ama çok zormuş ilk defa bırakınca dayanılmıyo ama sabredicem bebiş için 🙁 birgün seninde o güzel haberini alıcaz ve çokkkkkkk sevinicez canımm benim.keçi boynuzunu anlattığım gibi yap bak faydasını gör sonra 😀

Ismimiz de hemen kırmızı olmuşş ayyy valla inan çok mutlu oldumm yerimde duramıyomm hemen kocama tel açtımm arkadaşımm hamilee diyee aynı yöntemlere bizde başladıkk darısı bizee gülümmmmmm
seni çatlak seni 😀 canım valla hiç şüphelenmedim kendimden adet günümde.ama ateşim yüksek çıkınca anlamıştım bide ovulasyon testim direk 2 çizxgiydi.düşün yuymrtlama dönemim değildiki iki çizgi olsun 🙂 dedim kesin hamileyim 😀 eşinde şimdi içer o kürü çünkü dr da tavsiye etmiş.ayyy çok sevindim yaa 😀

seni çatlak seni 😀 canım valla hiç şüphelenmedim kendimden adet günümde.ama ateşim yüksek çıkınca anlamıştım bide ovulasyon testim direk 2 çizgiydi.düşün yumurtlama dönemim değildiki iki çizgi olsun 🙂 dedim kesin hamileyim 😀 eşinde şimdi içer o kürü çünkü dr da tavsiye etmiş.ayyy çok sevindim yaa 😀 canım bak bide yumurtlama döneminde günde sadece 1 kere ilişki olsun.poponu yukarı kaldır eşin içine bebekleri salarken 😀 ayağa hemen kalkma.ben 15 dk ayaklarımı kaldırıp uzanıyordum ve sonra banyo yapıyordum :D:D

seni çatlak seni :d canım valla hiç şüphelenmedim kendimden adet günümde.ama ateşim yüksek çıkınca anlamıştım bide ovulasyon testim direk 2 çizgiydi.düşün yumurtlama dönemim değildiki iki çizgi olsun 🙂 dedim kesin hamileyim :d eşinde şimdi içer o kürü çünkü dr da tavsiye etmiş.ayyy çok sevindim yaa :d canım bak bide yumurtlama döneminde günde sadece 1 kere ilişki olsun.poponu yukarı kaldır eşin içine bebekleri salarken :d ayağa hemen kalkma.ben 15 dk ayaklarımı kaldırıp uzanıyordum ve sonra banyo yapıyordum :d:d
cnm benimm yaa sen bana taktikleri iyice ögret balımm klomen tedavisine başladı benimm kocişşş faydası olur mu dersinnn gülümm

canım sağol valla ben hala şoktayım sanki rüya 🙂 sigarayı bıraktım ama çok zormuş ilk defa bırakınca dayanılmıyo ama sabredicem bebiş için 🙁 birgün seninde o güzel haberini alıcaz ve çokkkkkkk sevinicez canımm benim.keçi boynuzunu anlattığım gibi yap bak faydasını gör sonra :d
dr keçi boynuzunu direk yee dedi birde gündee 2-3 tane ceviz yee olur inşallah dediii

Geri