Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben ilk evlendiğim günden beri istiyorum canım 20 aylık evliyim neredeyse 2 seneye yaklaştı işte 10 aylık evliyken hamile kaldım daha bişey yok bakalım 2 ay enfeksiyon tedavisi gördüm doktorum bu yüzden olabileceğini söyledi 3 ay içinde hamile kalmazsan yine gel dedi. inş olur allah kucağımızı boş bırakmasın...

senle tanışmadık ama canm çok sewindim allah kucağına almayıda nasip etsin olmayan herkesede nasip etsin kaçıncı ayında hamile kaldın ? merak ettim🙂
aminnn canım çok sağol bak tanışmış olduk 🙂 1 senelik evliyim.geçen ay denedik olmadı.bu ay benim ısrarım üzerine eşim sperm testi yaptırcaktı,yani dün 🙂 bende hamile olduğumu öğrendim ve eşimde sperm testinden kurtulmuş oldu 😀

kızlar selam.bugün sonucumu öğrendim 3-4 haftalık hamileyim.rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
bitanem valla çok sevindiimm inan kendimm hamile kalmış kadar mutlu oldumm darısı bizlere inşallahhh bizde cumartesii dr gittik dr eşime klomen tedavisi başlattı ve keçi boynuzunu tavsiyee ettiii hayırlıısı bakalımm haaa bu aradaa bir teyzee olarak sigarayı hemen bırakıyonnn yogsaa yerimm senii yegenime kıyamam teyzesi sevsinnn mucuk mucukk çokk öptümmm balımmmmmmmmm