Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

blnnn burdayım canım uzun süredir giremiyorum nete.ben klomene başladım ayın dokuzunda da çatlatma iğnesi vurdurucam bir de diaformin verdi bakalım ne olacak sende havalar nasıl?

Merhaba cnm.merak ettim seni göremeyince.Hadi hayırlıısı bakalım bu sefer olacak inanıyorum ben,dua et bol bol kendini oku sürekli.Ben de bir gelişme yok.Soğuk rüzgarlar esiyor ,çalışmalara devam ediyoruz ama... bakalım ne zaman gelecek meleğimiz.

alascım ben 28 gün gecikmiştim ama hüsrana uğradım...sebebi ya mevsimsel değişiklik yada strestir cnm

bende senin adına umutluyum canım.inşallah bu engeç önümüzdeki ay hamilelik haberini duyarız buralardan gibime geliyor.hakkımızda hayırlısı inşallah..🙂🙂

arkadaşlar dün öğlen normal adet günüme 3 gün kala kanamam başladı. daha doğrusu sadece lekelenme oldu. gece sabah kesildi. şimdi peçeteye sadece bi damla geliyor oda bi iki saat bekleyince. acaba diyorum hamilemiyim. üstüne mi görüyorum. bu ay ovülasyon testinde pozitifi yakalayıp o günleri değerlendirmiştik. inş umutlarım boşa çıkmaz. aranızda böyle hamile kalan var mı. dua edin ne olur yaaaaa......

9 ay önce böyle bi durumum olmuştu. edetim tam gününde geldi gününde bitti aradan 2 3 gün falan geçti derken peçeteye hafif kan lekeleri gelmeye başladı şüphelendim ebeye danıştım daha önce hamilelik geçirmediğin için üstüne görüyosun diyemem ama gel bi test yapalım ddi gittim test yaptk meğer 3 haftalık hamileymişim dünyalar benim olmuştu ama mutluluğum kısa sürdü neyse gittikçe kanamam çoğalmaya başladı 1 hafta içerisinde de kan değerim düştüğünden dolayı düşük yaptım. böyle yani olabiliyo böyle şeyler.canını sıkma hemen bi doktora git canım

cevabın için sağol canım. kanamam tamamen normale döndü. sanırım sendeki kimyasal düşük olayıydı. bende de daha önce silik pozitif çıktı hemde 2 test üst üste sonra adet oldum test bu sefer negatif çıktı. belki oda kimyasal gebelikti. zaten çoğu kadın bir çok defa farkına bile varmadan kimyasal düşük yaparmış. döllenen yumurta rahme yerleşmeden bazı genetik oluşum bozukluğu gibi sebeblerden adetle beraber farkedilmeden düşermiş. kısmet artık. aslında yaşım erken ama sorulardan sıkıldım belki o yüzden bu kadar takıyorum. sen ne zamandır bebek istiyorsun

Geri