Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlar ben yeni üyeyim size bi sorum olcak yaben en don şubat 25 de adet old um ve daha olmadım aden 24 günde bir olurum hep 2 defa test yaptım negatif içinizde böyle olan varmı

slm kızlar ben yeni üyeyim size bi sorum olcak yaben en don şubat 25 de adet old um ve daha olmadım aden 24 günde bir olurum hep 2 defa test yaptım negatif içinizde böyle olan varmı

bu gün pek uğrayan yok sanırım. kanamam var ama kahverengi. sabah çoğalıyor sandım fakat sadece peçeteye sürünce geliyor. pede bi damla bile geçmemiş. bilmiyorum acaba umutlanmalımıyım. forumda üstüne gören arkadaş var mı acaba bilgi verse bana. hmmmm geçmez günler şimdi bana. evde son bi testim kalmıştı. eğer normal kanamaya dönmezse ve kesilirse bi kaç gün sonra test yapıcam. fakirin ekmeği umut derler ya, biz de işte böyle her şeyi belirti zannediyoruz. napalım. :tik:

Kizlar nasilsiniz bakalim..ben cok sukur toparlandim dün itibariyle calismalara basladik🙂 insallah bu ay hepimize cook cook ugurlu gelir ve hepimiz insallah pes pese hamile kalir burda sevincten cildiririz hehe...esmeerli sen nasilsin cnm yoksun bu aralar?! Hepinizi cok opuyorum kendinize iyi bakin allaha emanet olsun🙂

canım benim sevindim iyi olmana.açıkcası pek giremiyorum nete.bizim tayin olayımız var.öyle uğraşıyorum işte.bu arada bende çalışmalara tam gaz devam ediyorum..🙂🙂🙂 hayırlıs ALLAHTAN.inşallah güzel haberler veririz bu ay...

mevlanacığım kötü rüyalar görüyormuşsun galiba.büyüden filan bahsetmişsin.evet büyü diye bişiy var.sana tavsiyem bol bol felak ve nas sureleri oku.ihlas suresini oku.birde hergün yatmadan önce amenerrasulü,ayetelkürsi,felak,nas,3 ihlas 1 fatiha oku ondan sonra yatağına yat.ayrıca bol bol salavat çek.euzu besmele çek.bunlar seni rahatlatır ve çok rahat uyku çekersin.kendini kötü şeylerden uzak tutarsın.ben yapıyorum.kuran okumayı biliyorsan fetih suresi oku canım.

mevlanacığım kötü rüyalar görüyormuşsun galiba.büyüden filan bahsetmişsin.evet büyü diye bişiy var.sana tavsiyem bol bol felak ve nas sureleri oku.ihlas suresini oku.birde hergün yatmadan önce amenerrasulü,ayetelkürsi,felak,nas,3 ihlas 1 fatiha oku ondan sonra yatağına yat.ayrıca bol bol salavat çek.euzu besmele çek.bunlar seni rahatlatır ve çok rahat uyku çekersin.kendini kötü şeylerden uzak tutarsın.ben yapıyorum.kuran okumayı biliyorsan fetih suresi oku canım.

Sagol tatlim insallah bu ay olur ben kendi adima nedense cok umutluyum bakalim herseyin hayirlisi🙂

blnnn burdayım canım uzun süredir giremiyorum nete.ben klomene başladım ayın dokuzunda da çatlatma iğnesi vurdurucam bir de diaformin verdi bakalım ne olacak sende havalar nasıl?

Geri