G GULER2 Yeni Üye Üye 22 Şubat 2012 #60.731 nesedavut' Alıntı: cnm ozamn bi sorun yoksa demkki vüdün kendini hazırlıor adet düzenlerin nasıl peki o da önmlii.. Genişletmek için tıkla ... adetim her ay geliyor ocak ayinda gec geldi subatta erken geldi bu durum sadece iki aydir basima geliyor bu arada benim fecabook adresim yok
nesedavut' Alıntı: cnm ozamn bi sorun yoksa demkki vüdün kendini hazırlıor adet düzenlerin nasıl peki o da önmlii.. Genişletmek için tıkla ... adetim her ay geliyor ocak ayinda gec geldi subatta erken geldi bu durum sadece iki aydir basima geliyor bu arada benim fecabook adresim yok
N nesedavut Yeni Üye Üye 22 Şubat 2012 #60.732 GULER2' Alıntı: kontrol oldum iki ayri doktora gittim idrar yolumda iltahap varmis ama o hamile olmama engel degilmis Genişletmek için tıkla ... yok cnm o engel olmaz tabiki dedğim gibi sabret ve bekle demkki daha zamanı var vucüt kendini hazırlarmış önce o yüzden
GULER2' Alıntı: kontrol oldum iki ayri doktora gittim idrar yolumda iltahap varmis ama o hamile olmama engel degilmis Genişletmek için tıkla ... yok cnm o engel olmaz tabiki dedğim gibi sabret ve bekle demkki daha zamanı var vucüt kendini hazırlarmış önce o yüzden
N nesedavut Yeni Üye Üye 22 Şubat 2012 #60.734 GULER2' Alıntı: adetim her ay geliyor ocak ayinda gec geldi subatta erken geldi bu durum sadece iki aydir basima geliyor bu arada benim fecabook adresim yok Genişletmek için tıkla ... msn varmıı
GULER2' Alıntı: adetim her ay geliyor ocak ayinda gec geldi subatta erken geldi bu durum sadece iki aydir basima geliyor bu arada benim fecabook adresim yok Genişletmek için tıkla ... msn varmıı
N nesedavut Yeni Üye Üye 22 Şubat 2012 #60.735 GULER2' Alıntı: memleket neresi canm nerde kaliyosun Genişletmek için tıkla ... ankaralıyım cnm evlenince istanbula geldim eşim burda görev yapıo
GULER2' Alıntı: memleket neresi canm nerde kaliyosun Genişletmek için tıkla ... ankaralıyım cnm evlenince istanbula geldim eşim burda görev yapıo
N nesedavut Yeni Üye Üye 22 Şubat 2012 #60.736 GULER2' Alıntı: memleket neresi canm nerde kaliyosun Genişletmek için tıkla ... burda yazılar gelmio bazen ondaN face sordum cnm..
GULER2' Alıntı: memleket neresi canm nerde kaliyosun Genişletmek için tıkla ... burda yazılar gelmio bazen ondaN face sordum cnm..
G GULER2 Yeni Üye Üye 22 Şubat 2012 #60.738 inan olsa verirdim msn var istersen konusuruz fecabook esimm izin vermiyor
G GULER2 Yeni Üye Üye 22 Şubat 2012 #60.739 nesedavut' Alıntı: ankaralıyım cnm evlenince istanbula geldim eşim burda görev yapıo Genişletmek için tıkla ... bende iskendurunluyum ama ingilterede yasiyorum
nesedavut' Alıntı: ankaralıyım cnm evlenince istanbula geldim eşim burda görev yapıo Genişletmek için tıkla ... bende iskendurunluyum ama ingilterede yasiyorum
G GULER2 Yeni Üye Üye 22 Şubat 2012 #60.740 nesedavut' Alıntı: msn varmıı Genişletmek için tıkla ... mehtapgul@hotmail.co.uk beni sen ekle simdi ben tam kullanmayi bilmiyorum aciyorum simdi
nesedavut' Alıntı: msn varmıı Genişletmek için tıkla ... mehtapgul@hotmail.co.uk beni sen ekle simdi ben tam kullanmayi bilmiyorum aciyorum simdi