Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet cnm ben evlediği yıl 10 ay falan korunmuştum sonra çocuk istedik korunmayın bıraktıktan sonra 3 ay içinde hamile kaldım ama 3 haftalıklken bebğimi düşürdüm 🙁( inşş şimdi tekrar istiyorum allhım isteyen herkezin gönlüne göre versin..senin durumun nedir cnm...
düşen bebeğin için üzüldüm canm🙁 allah tekrar tez zamanda werir inş 5.5 aylık ewliyim hiç korunmadım daha gelmedi bebiş gelir inş yakın zamanda benmkide bakalım 🙂

evet cnm ben evlediği yıl 10 ay falan korunmuştum sonra çocuk istedik korunmayın bıraktıktan sonra 3 ay içinde hamile kaldım ama 3 haftalıklken bebğimi düşürdüm 🙁( inşş şimdi tekrar istiyorum allhım isteyen herkezin gönlüne göre versin..senin durumun nedir cnm...

allah herkese versin umarim bidaha boyle acilar gostermez bir once bebislerimizi kucaklarimiza aliriz

kizlar ben 1,5 yildir evliyim yasim 33 son 3 aydir bebek calismalarini hizlandirdik denemedigim yontem kalmadi ama yine bos kollarim ama son iki ay adetim cok degisti ilk 20 ocakta oldum gec gelmisti.bu ayda erken geldi 16 subatta oldum ve cok asiri oldum normalde 4 surerdi simdi 6 gun oldu ve hala devam ediyor ilk defa basima geldi bu durum sizce hamileligime isaret yoksa baska biseymi var korkar oldum esimin ve ailemin baskisindan bunalima girdim lutfen beni aydinlatin

düşen bebeğin için üzüldüm canm🙁 allah tekrar tez zamanda werir inş 5.5 aylık ewliyim hiç korunmadım daha gelmedi bebiş gelir inş yakın zamanda benmkide bakalım 🙂

bi sorunun yoksa olur tatlım merak etme benim umudum hala var inş bu sefer bebeğim beni bırakmıycam sımsıkı tutncak bana...inş seninde olur isteyen herkezin olur cnm yaaaayşecim beni feceden ekleyebilirsin özelden msj gönderiorum sana..

inş cnm yaa 2 yıl olcak benmde 6 ay önce düşük yaptım şimdi tekrar dünşünüyoruz inş bu sefer bebişim beni bıtrakmaz allahım hepimze yardım etsin cnmm...

bu siteye yeni kayit oldum cnim umarim gelecek olan bebisin seni hic birakmaz bunun icin dua edecem bende cok istiyorum bebegim olsun ama olmuyor allah bizim bebeklerimizi bizlere kavustursun kucaklarimiz bos kalmasin

Geri