Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhabalarrrr.valla bugün bütün gün baktım nuralarda kimsecikler yoktu.ben yokken muhabbet koyumuş yawww..mevlanacığım bugün yine kasığımda sancılar vardı.bi ara geçmişti sadece inceden sızılar vardı ama bu gün yine sol kasığımda sancı oluştu.sürekli yatıyordum.göğüslerimin ağrısı devam ediyor.adet belirtiside olabilir bunlar.bakalım hayırlısı.şimallcim incir kürü faydalı olabilir ama kilo yapıyor.ben içtiğim için biliyorum.kilo sorunun varsa eğer içme derim incir kürünü.hamile kalamamada kilo sorunuda oluyor.ama sen bilirsin yinede.ben içtiğimde kilo aldım çünki..

canım ya kilo sorunum yok bıkac ay ıctım zatende hatta asılama yaptırırken ıgnelerle yumurta büyümedigi gun ıncır suyuna dayanıyordum ertesı gune ıkı mm buyumus oluyodu yumurtalar etkısını orada daha fazla gordum yanı ama tadını sevmıyorum artık cok mıdemı bulandırıyo offf offf rabbim verseydıde bebeklerımız olsaydı artık ne guzel olacaktı hayırlısı artık ıns

senın belırtıler guzel belırtıler gibi geldi bana inş hayırlı haberlerle sonuclanır

Kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor? Yorumları okuyorum ama fikir beyan edeceğim bir durum olmayınca yazmıyorum. İncir suyu çok tatlı oluyor. Ben de 1-2 yapmıştım hatta 1 havucu içine bölüp katıyorsun çatlamasını da sağlıyor diyorlardı ama ben yapmadım pek. Kilo korkusuyla. Tek başına işe yarayacağına da inanmadım ya ne bileyim. Hayıt tohumunu havanda dövüp kaynamış 1 bardak suyla kaynatıp 2-3 dk sarı rengini hafif verince kapatıp ılık işçiyordum. Adet bittikten sonra başlayıp bayağı bi içmiştim. Bence o daha faydalı. Hem bir zararı da yok. Adetin o stres, gerginliğini de alıyordu. Onu daha düzenli yaptığımı söyleyebilirim. Ki buna 45 gün devam etmek gerekiyormuş.

kilo sorunun yoksa o zaman içmeye devam et.hayıt otu da faydalı.ben içiyorum.ayrıca bal tarçık çörekotu karışımıda yedim bu ay.belirtiler iyimidir,kötümüdür bilemem ama sadece hayırlısını diliyorum.tabi gönlümden en çok inşallah hamileyimdir diye geçiyor ama bakalım ne olucak.

Esmerlii hadi bakalim insallah mujdeyi alacagiz senden bu ay🙂 ya ben bisey sormak istiyorum benim sag kasigim cok aciyor butun gun acidii egilemiyorum bile yani sol tarafimda kist vardi acaba sagdadami var? Yada neolabilir birde karnim cok sis halbuki 10gun once adet oldum cok rahatsiz ediyor beni!!

inşallah canım güzel haberler verebilirim.canım belkide yumurtlama zamanın olabilir.yumurtlama zamnında kasık ağrıları olabiliyor.benimde aynı senin gibi olmuştu.eğilip kalktıkça batıyordu sol kasığım.ovulasyon testi yapıyormusun.

Acikcasi doktorum yumurtlamiyorsun dedi diye yapmiyorum umutsuz nede olsa diye..ameliyattan sonra takip ederim diye dusunmustum..evet hele karnimin ustunee yatmak imkansiz..hayirlisi insallah oyledir artik ovu testle kafayi bozmak istemiyorum..birde ameliyat olcam diyr aklima hic bebek flnda gelmiyor tamamen aklimdan cikiyor bakalim ne olacak.. Sen nezaman yapacaksin testi??

daha adet tarihim geçmedi canım.geçmesini bekliyorum.ozaman yapıcam.bende çok merak ediyorum.ama eskileri düşününce yine umudum kırılıyor.kesin yine hamile değilim diyorum kendime.hayırlısı bakalım.sen hiç canını sıkma.ALLAHIM kaldıramayacağımız dert vermesin kimselere.

Inanki hic üzülmüyorum demekki benimde yazim boyleymis yasanacakmiski yasiyorum nezamandi tarihin?? Peki daha once boyle net belirtiler yasadinmiki?? Sende uzulme ama olacaklarin onune zaten gecemeyiz🙂

Inanki hic üzülmüyorum demekki benimde yazim boyleymis yasanacakmiski yasiyorum nezamandi tarihin?? Peki daha once boyle net belirtiler yasadinmiki?? Sende uzulme ama olacaklarin onune zaten gecemeyiz🙂

geçen ay 23 aralık ta gelmişti adetim.eylül ayında da böyle olmuştu.bu ayda yumurtlamadan sonra hep devam etti sancılar.sadece şiddetleri azaldı yada çoğaldı.göğüslerim zaten nezamandan beri acıyor.ayrıca ateşimide ölçüyorum 36,7 36,8 36,9 oluyor tabi bunu sabah ölçüyorum.gün içinde ölçtüğümde 37,5 kadar çıkıyor.bakalım ne olucak.haaa bide çok uykum var.saatlerce uyusam hayır demem.