Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tebrik ediyorum bu dusuncenden ötürü keske hep böyle dusunebılsek canım

Sagol tatlim ama oyle bence hersey bos..aglasakta sizlaktansa olacaklari engellemeyiz en iyisi boyun eymek aglayarak tek kendini mahvederiz guzel rabbim en iyisini bilir..bizim bazen isimize gelmiyor cunki insan oglu hemen elde etmek ister ama bilemeyizki hayirlisini belkide en dogrusu budur ondan isyan etmek sadece kendini hirpalamak..Heem ben inaniyorumki birgun hepimiz alacagiz bebeklerimi kollarimiza..

bende cok ınanıyorum buna zmaanı var en dogru zamanda rabbım verecek hepımıze

Şimalcim sağ ol canım. İyiyiz idare ediyoruz. Geceleri gaz sancısı oluyor bazen rahat uyuyamıyorum. Bayağı büyüdük artık 18 haftalık olduk. Yolu yarılamaya 2 hafta var. Bebiş kıpır kıpır hareket ediyor. Bu çok güzel bir duyguymuş. Allahım herkese yaşatsın. 20. haftada iki düzey usg yapılcak. Ayrıntılı ultrason. Ve ilk aşımızı olucaz.

Senden mi duymuştum yine hatırlayamadım ama inciri klomen içerken yumurta takibi yapılırken günde 2-3 tane ben de yemiştim. Faydasını bilmiyorum ama. oldu mu olmadı mı? Belki de oluyordur. Ama ben maymun iştahlı bir zatım eşimin de dediği gibi bir şeyi sürdürme başarım yok. Özellikle kürler konusunda. Uygulayanlara bravo tabii. 🙂

ne guzel yaaa hergune farklı bı heyecan inş dogdugu günleride görücez burda rabbim yardımcınız olsun
rabbim benı bu kürlere ılaclara muhtac etmesın cok sıkıldım hepsınden ınanırmısın sımdı ıncırı n suyu hazır beklıyo dolapta ama ıcecek insan yok elım gıtmıyo

Arkadaşlar benim adetime 2 gün kaldııı ama bazen benim rotarlı geldiği için kafadan 3-4 var diyelimmm ama daha ilk korunmadan deniyişimiz ve yumurtalamam bitmişti büyük ihtimal korunmayı bıraktığımızda ama gene bi umutt varmı adeti geçen yada az kalan 😀

geldim sonunda kıslar 2 haftadır canm çıktı ew yüzünden sonunda yerleştim nette yeni bağlandı yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz mevlanacım yarın adet olmam gerekiyo bakalım hayırlısı artık bazen eczaneden alıp bakayım diyom geri vazgeçiyom geri tutuyom 🙂 bakalım size yazarımmm esmerlininkide az kaldı galiba.?

geldim sonunda kıslar 2 haftadır canm çıktı ew yüzünden sonunda yerleştim nette yeni bağlandı yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz mevlanacım yarın adet olmam gerekiyo bakalım hayırlısı artık bazen eczaneden alıp bakayım diyom geri vazgeçiyom geri tutuyom 🙂 bakalım size yazarımmm esmerlininkide az kaldı galiba.?
Ohh darisi basima benimde az kaldi sonra bizde tasinioruz🙂 ee al eczaneden yarin yap bir test🙂 evet esmeerlininde az kaldi insallah hepinizden aliriz mujdeyi..guzel oldumu evin?

harika oldu walla canm ew saolsun karşı komşum çok ii o yardımcı olduda yerleştim yoksa nerde 2 3 günde yerleşeyim eşim koymuyoki alayım test bekle diyo günün geçsn öle onun için kalıyom bi kaç gün beklim canm hayırlısı artıkın sende inş taşınırsın hayırlısıyla😀

kızzlaarrr nasılsınız bakem.adetime 3 gün kaldı.göğüslerim çok feci ağrıyorlar zaten 2 haftadır böyleler.karnımın üzerinide yatamıyorum.sanırım adet olucam.hamile değilsemde inşallah adetim tam gününde gelir.hayırlısı inşallah🙂)))

kızzlaarrr nasılsınız bakem.adetime 3 gün kaldı.göğüslerim çok feci ağrıyorlar zaten 2 haftadır böyleler.karnımın üzerinide yatamıyorum.sanırım adet olucam.hamile değilsemde inşallah adetim tam gününde gelir.hayırlısı inşallah🙂)))

Iyiz cnm sagol masallah sendede keci inati varmis yapamadin gitti testi🙂 hadi kiz senden alacaz bu ay mujdeyi 😉

Şimalcim haklısın canım dualarına amiiin diyorum. İnş gerek kalmaz artık evet. Haklısın. İnşallah bu günleri bir anı gibi hatırlarsın geçer gider. İnş bebişlerinize kavuşcaksınız canım. İyi dileklerin için de çok teşekkür ediyorum. Gribi atlattık çok şükür Allahıma. Görüşürüz canım. Sıkma canını olur mu?

Esmerli inş senden de iyi haberler alırız. 😉 Hadi hayırlısı bakalım.

Geri