izmirdeyim canm eşim burda görev yapıyo aynı yer yani benm kardeş malatyadan gezmeye geliyo derslerinden geçince gel dedim oda öle yaptı 🙂 bu ay öle umutsuzluk war yorulduğum için bakalım artık hayırlısı🙂
Kiz daha ne yorulmasi guclu olman lazim bebeginin guclu bir anneye ihtiyaci var sen daha simdiden yorulursan olmsu dimdik ayakta durman lazim... Bende bugun kahvekolik oldum valla yine kahve iciyorum diyetteyim acikincada oyle kahve iciyorum iste gece uyuyamicam bu gidislen hayirlisi bakalim🙂
walla kolay gelsin ben erkek bebek sewiyom ama sağlıklı olsn dediğin gibi farketmez gözlerini benle babasından alsn öyle işte çok değişik bişey karnımdaa olcak ne bilim seninki nedir canm bide daha kolay yazışacağımız biyer yokmu?😀
Benim bildigim tek burasi veya misafir defteri var 🙂 benimde hayalimdeki bebek erkek sonra hep esmer olacagini hayal ederim ayni babasi gibi. cok saci olacak simsiyah birde koyu yesil gozleri niyeyse aklima ve ruyalarima hep oyle giriyor off hayali bile huzur veriyor bana 🙂
bebeklerin hepsi güzel ben sarışın deilim ama eşimde öle sarışın olsn çok istiyom maviş gözlü sağlıklı bi bebiş olsn yeter bana yeterki fazla bekletmeden gelsin🙂