Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

öle hissettim bilmem artıkın 😀 4.5 ay oldu ewleneli burda yalnızları oynuyom walla 🙂 ö.d. tatlım her zaman 😀

3eylülde ewlendim sewdiğim aadamla çok şükür mutluyuz da bebiş gelsin istiyoz eşimde bende çalışmıyom canm bekarken çok çalıştım dinleniyom onun için kafaya takma olmaya başladım inş fazla beklemeden kavuşuruz bebişlere sen çalışıonmu?

Calisiyorum cnm kreste!! Yani etrafimda birsürü birbirinden tatli cocuklar var istesemde aklimdan cikaramiyorum cocuklari okadar seker oluyorlarki anlatamam cok severek calisiyorum.. Yasin kac?? Allah mutlulugunuzu hic bozmasin bir ömür boyu sürsün insallah!!

çok güzel walla canm en sewdiğim şey çocuklarla ilgilenmek çok güzel bi işin war inş olur canm merak etme allahın izniyle yaşım 21 22 ye gircem senin yaşın kaç canm ?

Evet erken evlendim ama cok sevdik birbirimizi yani beklemenin anlami yoktu🙂 sagol cnm bende bol bol dua ediyorum hepimize..cok tuhaf daha hic gormedigimiz birseyi bukadar ozluyoruz acaba olduktan sonra nasil sakinacagiz meleklerimizi

bizim gibi deseene canm allah mutluluğnuzu daim etsin bebekle taclandırsın inş canm aynen yaa hiç sorma nasıl bi duygu bu duygu yaa çook istiyorm inş rabbim yaşatır bu güzel duyguyu en yakın zamand a 😀

Amin cnm amin...Bazen bir yanim evet az kaldi diyor fakat sonra icimi bir korku sariyor sanki hic gelmicekmis gibi korkuyorum..bu dunyadan anne olamadan gitmekten korkuyorum bazen...

Geri