Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selzehcim idrarda yanma varsa idrar iltihabı olabilir,kızlar cinsel ilişkiden sonra bekleme olayını yapıyoruz ya o da idrar yolu iltihabı yapıyor,ilişkiden sonra tuvalete gitmek idrar yolu iltihabını azaltırmış,biz hamişlik için onu yapınca yan etkiler de oluşuyor tabi...

ben artık bu ay kızlar hiç özel bir uğraş göstermeyeceğim.beslenmeme dikkat ederim tabi,o ayrı.ama işte yatakta 30 dakka bekle,duş alma falan onları yapmayacağım,çünkü onlar da hijyen bakımından olumsuzluk getiriyor,üstelik annelerimiz bunları yaparak mı hamile kalmış,nasipse zaten oluyor...

canım ıdrar yolu ıltıhabıda olabılır tabıkı aklıma gelmedı degıl yanı doktoruma sordum bastan oda sızın dedıgnızı dedı sonra dedımkı ama tuvalete gıdınce damla damla yapmıyorum normal yapıyrum sadece yanma oluyor ve tuvalete götüryor dedım o zaman degıl dedı iş yerı doktorum dedı bunu canım ama bılmıyrum yınede ıltıhaplanmada olmus olabılır çünkü dedıgn gıbı ılıskıden sonra yatıyoruzya kapabılırız mıkrop

ben artık bu ay kızlar hiç özel bir uğraş göstermeyeceğim.beslenmeme dikkat ederim tabi,o ayrı.ama işte yatakta 30 dakka bekle,duş alma falan onları yapmayacağım,çünkü onlar da hijyen bakımından olumsuzluk getiriyor,üstelik annelerimiz bunları yaparak mı hamile kalmış,nasipse zaten oluyor...
canım haklısın aslında rahat olmak lazım.mesela ben şu bacakları dikme olayını dr. söylediğimde yapma öyle şeyler kendine eziyet etme o zaten gideceği yeri bilir demişti🙂

bende yaklaşık bir yıldır folik asit kullanıyoum, hiçbir yan etkisi yokmuş zaten fazlası vücuttan atılıyomuş. benim kuzenimde böyle düzenli folik asit kullandı ve hamileyken beslenmesine çok dikkat etti bebeği doğduktan 10 gün sonra kafasını kalırmaya başladı ki bu normalde 2 ay sonra olurmuş. folik asit gerçekten faydalı ihmal etmeyin.

Geri