Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bakalım gün gün daha değişik belirtiler gelecek mi.yalnız dünde demiştim belirtiler için sakın erken deme çünkü benim doktorum ilişkiden sonra başlayan belirtilere bile hamilelik belirtisi olabilir dedi.

yanı daha erken oldugu için hamıleık belırtılerıne yormak ıstemıyrum o kadar gögüslerımde hiç belırtı yok sadece dün aksam banyodayken bı acıdı böyle tuhaf oldum sonra yıne normal yanı çarsamba günü kasıklarım çok agrdı çatlıcaktı sankı yumurtlama günümdü sanırım dünde hafıf agrı vardı aksam belım çok agardı bugün ıyıyım uykum var sadece

bence oluruna bırakın canım ıllakı agustosu beklıcez demeyın baslayın çünkü sonra hemen olsun ıstıceksın etkılenıyorsun yanı çok yınede sız bıleceksınız tabiki
canım doğru söylüyorsunda,dünde demiştim benim aşı durumum var onu bekliyoruz agustos başı aşıyı olunca ancak başlayabiliriz

yanı daha erken oldugu için hamıleık belırtılerıne yormak ıstemıyrum o kadar gögüslerımde hiç belırtı yok sadece dün aksam banyodayken bı acıdı böyle tuhaf oldum sonra yıne normal yanı çarsamba günü kasıklarım çok agrdı çatlıcaktı sankı yumurtlama günümdü sanırım dünde hafıf agrı vardı aksam belım çok agardı bugün ıyıyım uykum var sadece
hayırlısı bakalım,aslında belirtilerin hiç yok değil.hafif hafif başlıyo gibi sanki.

kızlar sızede soruyorum sabah işe eldıgımden beri tuvalete gıttıgımde yanmam oluyor 1-2 gündür sankı var gıbıydı ama belırgın degıldı bugün çok belırgın çok hıssedıyorum arkadaslar ne olabılır

Geri