Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Üzülme canim er yada gec olacak dimi 🙂
Ben bu ay olmadigi icin az daha sevinecegim okadar yogun günler geciriyorum ki bu stresde bide hamile kalsaydim...

bende istiyordum ki 6 ağustos evlilik yıldönümümüz ayrıca 7 si eşimin doğum günü sürpriz birşeyler olsun

teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için babayboy kısmet o tarihlere gelmesin varsın bebişinin geldiği zaman zaten çok önemli birgün olacak başka özel güne ister denk gelsin ister gelmesin....yeter ki o gelsin ...

mery hamiş olsaydın sitres kalmazdıki canım mutluluktan insan herşeyi unutuyor bende sitresli günlerde hamile kaldığımı öğrenmiştim kısa sürdü ama o kısa sürede yaşadığım mutluluğu hiç unutmuyorum ... şu an zaten önemli olan bir rahatsızlığının olmaması inşallah bir problem yoktur başka bir doktoru denesene bana pek normal gelmedi senin için endişeleniyorum inşallahters bir durum yoktur kendine dikkat et

Sagol canim 🙂
Umarim bir rahatsizligin yoktur insallah yakin zamanda toplu hamilelik görürüz mmde 🙂

Selam kıslaarr,
babyboy hoşgeldin inşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun,
merycim sen hala gitmedin mi doktora bu önemli konuyu neden ihmal ediyosun be güzelim aaaaaa :O chatlaaaak haber bekliyoruuuuuuuuuzzz 🙂 bilgecim senden de tabii? hadi yaa güzel bişeyler olsun hep birlikte sevineliimm

Geri