Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tamam canım kusura bakmayın ilk kez yazıyorum meraklanıyorum

babyboy hoş geldin, inş. burda güzel arkadaşlık ortamı, aynı ümitte buluşan meleklerle tanışacaksın.

inş. en kısa zamanda bebişine kavuşursun...

canım benim sağol inş. sende en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın

hamile kalmak için neler yaptınız beni aydınlatırsanız çok memnun olurum

babyboy çok hoş bir soru:minik:... valla şimdi ne desekkiii........:minik:

şaka bir tarafa tatlım, normal evliliğimiz devam ediyor, ben bir düşük yaşadım ..gebe kalmada sıkıntı yok, ancak galiba tutunmada sorun oluyor.. henüz doktora ,sıkıntım var diye gitmedim.. hamd olsun henüz sıkıntı olarak görmüyorum, biraz daha zaman geçer ve ters giden birşeyler olduğunu düşünürsen doktora gidebilirm...

senin içinde sorun yoktur diye düşünüyorum canım..

babyboy çok hoş bir soru:minik:... valla şimdi ne desekkiii........:minik:

şaka bir tarafa tatlım, normal evliliğimiz devam ediyor, ben bir düşük yaşadım ..gebe kalmada sıkıntı yok, ancak galiba tutunmada sorun oluyor.. henüz doktora ,sıkıntım var diye gitmedim.. hamd olsun henüz sıkıntı olarak görmüyorum, biraz daha zaman geçer ve ters giden birşeyler olduğunu düşünürsen doktora gidebilirm...

senin içinde sorun yoktur diye düşünüyorum canım..

benim bir akrabamında öyle oldu 2 kere düşük yaptı sonra olmaycak dedi 3 sene sonra oldu şimdi 2 yaşındanbir kızı var bu arada gitmediği doktor kalmadı

Hosgeldin babyboy, ben 7 ay önce korunmayi biraktim. Hamile kalmak icin yumurtlama dönemlerimi bende takvim yardimi ile hrdspliyorum.

Bilgecigim, annemde öyle diyor ama bu ay cok stresliydim onunla alakali oldugunu düsünüyorum, haftaya yinede bir kan testi daha yaptiracagim.
Hayirlisi...🙂

Günaydin kizlar. herkese hayirli bir gün diliyorum... aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz.

var mi güzel haberler ??? ben duramicam test almaya gidiyorum bugün bakim bi. bu arada da 2. bebek icin düsündüm ve esimle karar verdik, bi tene kardes olsun kaya bebisimize. esim ve ben ölürsek yapayalniz kalmasin bu koca dünyada 🙂

mery bende endiselendim. senin regl neden gelmedi hala... kist olsa doktor fark ederdi. bende vardi da regl uzun bi süre gelmemisti.
bu devirde beklemek var mi, bence bi baska doktora git.

Geri