Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sekerler ben yatiyorum yarin is var offf umarim yarin gorusuruz opuyorum iyi geceler herkeze 🙂
( online gozukeebilirim telden giriyorum cunki)

evet canım yumurtluyoruz ama bildiğim kadarıyla çatlamada sorun yaşıyoruz.yanlış bilgide vermek istemem ama ben böyle biliyorum.eğer ben yumurtlamıyor olsaydım dış gebeliği nasıl yaşıyacaktım.burda komşum var oda pkoluydu ama adetleri çok düzenliydi ve yumrtlamasıda çok iyidi ve şuan hamile.ama şu hayıt otunu bende araştırdım.gerçekten çok faydalı bişiy yaa.tüm vücudunu dengeliyor.keşke burda bulabilsem.

Orasida dogru cnm..yani bosyere umitlenmiyimde🙂 istersen ezcaneye sor vardir belki bizim burda eczanelerde var tek insallah bulurda faydasini gorursun..Nezaman test yapacaksin tatlim?

kızlar günaydın... nasılsınız bakalım yorumlarınızı okurum ikracmmm hayırlı uğurlu olsun tatlım ALLAHIM inşallah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın.. kızlar ben hala adet olmadım bu gün 4.günüm sabahları midem bulanıyo sankı çıkarıcak gibi oluyorum gögüslerim falan normale döndü sanrım arada ağrıyolar. test te yapmadım bakalım bıraz daha beklemyı düşünüyorum persemebeye kadar falan beklıyım dıyorum sız ne dıyosunz bu duruma napıyım 🙂

selam kızzlaarrr.nasılsınız bakalım görüşmeyeli.bende daha adet olmadım.aslında bugün kan tahlili yaptırayım diyordum ama eşimin işi çıktı o yüzden daha sonraya ertelendi.bize yakın olan eczanede de babek time idrar testi var. bende onu istemiyorum.bekliyorum bakalım.inşallah yaz yağmuru senden de güzel haber alıcaz..bu arada ovulasyon testini kesin almaya karar verdim.hamile olmadığımı düşünüyorum ben.o yüzden hemen o ovulasyon testini sipariş vericem..hayırlısı ALLAH tan 🙂🙂

Yaz yagmuru nasil bekliyebiliyorsun anlamiyorum valla yapsana test bizide su meraktan kurtarsan esmerlii cnm kendin gidemiyormusun kan testine uzakmi??