Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Insallah olmassin cnm ama bebek yuzunden olmassin insallah..ya ben adet tarihimi bile bilmiyorum gecen ay55 gun sonra oldum ondan once 30 gun ondan once23 oooooffff kafam cok karisiyor ben hangi gunden hesapliyiiim??? Bazen halime cok aciyorum🙁

canım merak etme bende sendenim.seni çok iyi anlıyorum.ama içimizi ferah tutalım.çünki bazı btanıdıklarım var adet düzensizliği olupta hamile kalanları.pkolu olanlarda rahatlıkla hamile kalabiliyor.bizim zamana ihtiyascımız var herhalde.iyi düşünelim iyi şeyler olsun tamam mı..

kuşum bir tane daha yumurtladı.2 yumurtamız var.kuluçkaya yatıyor.inşallah yumurtadan kuş çıkar.bazen çıkmayada biliyor.bizim nasıl boş gebeliğimiz oluyorsa kuşlarında boş yumurtası oluyor:yumurta:

Oyy masallah kusuna sorsana nasil basarmiz 🙂 kusa bakseen ya bizden hizli cikti masallah umarim bos cikmaz ici🙂 bende esimi bir ikna edebilsem köpek istiyorum ama az kaldi yakinda evet dicek kesin sonra yavru bir kopek alicam bende az kafam dagilir olmassa

sormam mı kız.ama sadece bana cikcik diyo:haha: şu kuşlarda bile analık duygusu var ya ona şaşıyorum.kafesin üzerini örtüyorum ben.bazen açıyorum yumurtaları bakmak için.eğer o sıra kuş yumurtaların yanında değilse hemen yanlarına gidiyor.şaşırıp kalıyorum.daha doğmamış kuşlarını tehlikeden koruyor maşallah....inşallah ikisinden de kuş çıkar ve yaşar..

Hangi zamanlarda ictin cnm?? Bizede tuyo ver!!! Ya bir bebek bile yapamadim valla oofff offff

evet bu hayıt otunu bende duydum.burda bulabilirmiyim o var tabi.sen nasıl kullandın ikranurcum hayıt otunu.

Kızlar suyunu aldım, çünkü suyunda özünü çıkarıyorlar kaynatılmıştan daha iyi oluyor.
Sabah ve akşam çay bardağının 1/4'üne hayıt suyu, gerisine su koyup içtim.
Bu kadar...

sormam mı kız.ama sadece bana cikcik diyo:haha: şu kuşlarda bile analık duygusu var ya ona şaşıyorum.kafesin üzerini örtüyorum ben.bazen açıyorum yumurtaları bakmak için.eğer o sıra kuş yumurtaların yanında değilse hemen yanlarına gidiyor.şaşırıp kalıyorum.daha doğmamış kuşlarını tehlikeden koruyor maşallah....inşallah ikisinden de kuş çıkar ve yaşar..
Insallah cnm benim kaynamlarinda vaar 1yildir hala tik yook bana cekmisler galiba🙂
Hayit suyu burda bulamam ben ama eczanede spray olarak satiliyor veya damla olarak onunda faydasi olurmuki?? Arastirdim cogunun adetleri duzenlenmis ya esmerli biz duzensiz adet oluyoruz ya hani acaba yumurtluyormuyuzki?? Yani pkolularda nasil oluyor bilgin varmi?

Geri