Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaa kızlar ovulasyon testi sipariş vericem.şu tükürükle olan varya (tükürükle ovulasyon mikroskobu testi) sınırsız kulanılıyormuş.sizce nasıl.aliyim mi bu testi.acaba bu testi kullanan var mı..

Tükürüklüsüdemi varmis onun bak daha hic duymadim acaba dahami iyiki bende bi arastiriyim bari🙂 fiyat olarak nasil cnm??

ayyy canım çok sevindim yaaa..ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...darısı bizim başımıza..AMİNNNNNN:beybi:

Ben sana demistim ama demi🙂 coook sevindim allah tamamina erdirsin cnm..Bize bu ay neler yaptigini belirtilerin neydi bir anlatsana tatlim🙂

Saolun kızlaar, inşaAllah kucağımıza almakta nasip olur.
Çok fazla bir belirtim yoktu canım, sadece kasıklarım ve karnım zaman zaman ağırıyor.
Birde göğüslerim acıyor...

Kizlar ya birde test satiliyor erkekler icin sperm sayisini olcuyor o nasilki ben onuda almayi istiyorum aslinda..

Kizlar ya birde test satiliyor erkekler icin sperm sayisini olcuyor o nasilki ben onuda almayi istiyorum aslinda..

bak bu testi de ben bilmiyorum.bu benim dediğim ovulasyon testi bi alışveriş sitesinde 69 tl.sınırsız kullanım olması iyi değilmi.hele benim gibi düzensiz adet görenler için.ben bundan almayı düşünüyorum.ama kalitesi nasıldır bilemem.

Allah allah millet neler cikartiyor ya🙂 esmerlii bende bilmiyordum oyle bisey oldugunu ya kararsizim bizde esim gitmedi daha doktora azcik tirsiyorda🙂 bende dedim acaba oyle biseymi siparis etsem..kadinlar icinde var cnm kisirlik testi fsh hormonunu olcup cocugun olurmu olmazmi diye soyluyor 😉

ben bu arada söyledim mi daha adetim gelmedi.bakalım bu ay nezaman adet olucam.hiç bir adet belirtisi de yok bende.

Insallah olmassin cnm ama bebek yuzunden olmassin insallah..ya ben adet tarihimi bile bilmiyorum gecen ay55 gun sonra oldum ondan once 30 gun ondan once23 oooooffff kafam cok karisiyor ben hangi gunden hesapliyiiim??? Bazen halime cok aciyorum🙁

Geri