Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bence zorla elde edilen birsey daha kiymetli oluyor guzel ani kalir bu bekleyisler hayatta her istedigimiz hemen olmuyor malesef fakat boylelikle insan evladi sabiri ogrenmis oluyor bu benim fikrim.. Sen nezamandir bebek istiyorsun cnm??

seneye az kaldi canim.doktorlardan bikdim.hepsi bekle diyo.sorun yok diyo.bebek yok ama.onumuzdeki hafta yine doktora gidicem.bu doktor da bekle dese daha doktora gitmiyecem.yemin etdim

Cnm benimde 1.5 sene oluyor ama olacak biliyorum sadece sabir bak ne guzel bi problemin yokmus bende pko var adetlerim gelmiyor ilac almadigim zaman haliyle yumurtlama zamanini bilmiyorum bazende hic yumurtlamiyorum..moralini yuksek tut ve positif dusun..umarim en kisa zamanda gelir bebegin🙂

benim adetim duzenlli.ama ben su gideceyim doktordan cok umutluyum.keske sorunum olsa da sorunu cozmeye baslasam.belirsizlikden nefret ediyom.ben su asilamayi dusunuyorum.onu da arastiracam bu hafta

Ben 2ay once klomen kullandim onu dene once istersen bende fayda etmedi malesef ama o yolla hamile kalanda cok..tabi iyi doktorda cok onemli bu surecte ben bazen dusunuyorum bi yanim cok istiyor bi yanimda diyorki daha 21 yasindasin acele etme fln kafam karisiyor ozaman..

Geri