Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mevlana canım adet söktürüc ilaçlar öyle çok uyku yapıyo bu arada hacamati yaptırmıssın hayırlısı olur ınsallah.. bende bu ay klomen kullandım ve akabinde çatlatma iğnesi oldum bakalım çalışmalar devam ediyo ne olucakk

slm kızlarrrrrrrrr ben bu hafta soğan suyu kürüne başlıyorummm ama herkes çok kötü bir kokusu var diyor nasıl içeceğimm ben yaaa 😕😕 ne olursa olsun içicem bu arada içinizde soğan suyu kürünü deneyen varmı?

slm kızlarrrrrrrrr ben bu hafta soğan suyu kürüne başlıyorummm ama herkes çok kötü bir kokusu var diyor nasıl içeceğimm ben yaaa 😕😕 ne olursa olsun içicem bu arada içinizde soğan suyu kürünü deneyen varmı?

slm canım..ben yapmıştım şu soğan kürünü ama bende pek işe yaramadı.adetimi düzensizliğe soktu malesef..yaa aslında okadar da içilemicek kadar kötü değil.tabi çokta güzelde değil ama içilebilir.sen dene bakalım belki faydasını görürsün.

selam kızlar. yaklaşık 3 4 aydır bebek istiyoruz her ay hamilelik belirtileri yaşadım defalarca test yaptım negatif. fakat geçen ay adetime bir hafta kala baş dönmeleri akşamları uyku hali sersemlik gibi belirtiler oluştu. adet günüme 3 gün kalan pembe leke geldi erken adet oldum sandım fakat sonra hiç bir şey gelmedi. adet günümde hasta olmayınca evde acon test yaptım bi şey çıkmayınca banyoda dolaba koydum bi iki saat sonra çöpe atmak için gittim ikinci çizgi silik görülüyo zor da olsa. eşime de gösterdim oda gördü. adetim 4 gün geçince nova test yaptım bi şey çıkmadı. 5 inci gün lekelenme şeklinde hasta oldum 2 gün sulu bi şekildekanama oldu sonra iki günde sadece peçeteye gelicek kadar lekelenme oldu. übu olayın üstünden şu an 10 gün geçti kasıklarım karnım belim çok kötü ağrıyor bi tuhaf hissediyorum. sizce bu olay üstüne görme olabilir mi . ne olur yardımcı olun

slm canım bence bir hastaneye gidip kan testi yaptırsan daha gerçekçi sonucu almış olursun. kan testi üstüne görme olsa bile çıkarır. bazı testler aradan bir iki saat geçtikten sonra ikinci çizgiyi çıkarabiliyor o yüzden kan testi daha sağlıklı olacak senin için. Hayırlı haberlerini bekliyoruz 🙂

slm canım bence bir hastaneye gidip kan testi yaptırsan daha gerçekçi sonucu almış olursun. kan testi üstüne görme olsa bile çıkarır. bazı testler aradan bir iki saat geçtikten sonra ikinci çizgiyi çıkarabiliyor o yüzden kan testi daha sağlıklı olacak senin için. Hayırlı haberlerini bekliyoruz 🙂

korkuyorum olumsuz bi sonuç almaktan. eğer rahatsızlıklarım bi kaç gün daha devam ederse doktara gitmeyi düşünüyorum. kafam çok karışık

Geri