Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet bir hafta daha beklicem eger olmassam yine doktora gidicem ya daha oncede kullandim bu hapi oyle olmamistim ya artik hasta bari oliyim sinirlerim bozuldu iyice🙁

Cnm korkunun ecele faydasi yok Git kan aldir icin rahatlar testlerde ztn yaziyor 10dk gecince yanlis sonuc verebilir diye ama insallah hamilesindir..bence adt gecmeden test yapmak daha cok kafa karistiriyor hbr ver mutlaka hersey gonlunce olur ins.

Mevlana... Kayıplardayım haklısın ama bazen sadece bakıp çıktığım oldu. İnan hiç dermanım yok. Dualarım sizlerle. İnşallah hasta olursun da bir an evvel rahatlar önüne bakarsın... Hacamatı da yaptırmışsın... İnşallah işe yarar. Hayırlısı...
Esmerli sen nasılsın? Nur klomen kulanıyormuşsun inş oluverir canım. Güzel haberlerinizi almayı diliyorum.
Ben de 10. haftaya giriyorum hayırlısıyla. Perşembe doktora gidicem ve kan testleri yapılacak. Aile hekimliğinde de ebeler filan yardımcı oluyor... Beslenme ve birçok konuda bilgilendiriyor. Güzel uygulamalar başlamış. İnş o günler size de yakın olur.
Hoşça kalın. Moral.. her şeyin başı moral. Asla moralinizi bozmayın. Anlaştık mı?
Bu arada Yüsra da kayıplarda... İnşallah yazar. 😉

Offf zaman ne cabuk geciyor 🙂 30 hafta sonra melegin kollarinda olacak insallah evet herseyin basi moral yakinda hepimiz mujdeyi vericez biliyoruuuum🙂Kendine iyi bak tatlim bool bool dinleen 😉

canım bende takılıyom bakalım ne olucak.burda bi komşumun hamile olduğunu öğrendim.2 sefer düşük yapmıştı.hatta birini geçen ay düşürmüştü.bu ay da hamile kaldı.ben hamile kalmışım gibi nasıl sevindim.gebeliğini ilk ben öğrendim.ALLAHIM inşallah bu ay bizlerede hamile kalmayı nasip eder.hayırlı ve sağlıklı evlatlar doğurmaya nasip eder RABBİM inşallah......
sende inşallah sağsalim kucağına almayı nasip eder ALLAHIM...

merhaba kızlarr nasılsınız 🙂))) aslında ben hep takip ediyorum sizi hemen hemen hergün yani buralardayım sizlerin güzel haberlerinizi almayı çok istiyorum İNŞALLAH hem güzel haberler yer alır bu sitede bu arada inşallah bizde 14. haftamıza giricez dr cinsiyeti kıza benziyor dedi 🙂 ALLAH ın izniyle sağ sağlim bebeğimi kucağıma alırım tabi tüm hamişler 🙂

🙂 canım nasılısn iyisindir İNŞALLAH bebeğin MAŞALLAH 10 haftalık olmuş aramızda 4 hafta var ayağımı sürüdüm 🙂 senin ardındanda diğer kızlar gelir İNŞALLAH hepimiz 2012 annesi oluruz 🙂 ......