iyi akşamlar hanımlar. siteye yeni üye oldum. aslında ara ara hep yolum düşüyordu buraya ama artık ne yapacagımı bilmiyorum.
kısaca bulundugum durumu anlatayım size. 1 yıldır korunmadıgımız halde gebelik gerçekleşmedi. bunun 5-6 ayını saymıyorum çünkü o dönemler düzensiz adet görüyordum. işin aslıda adet düzensizligi olunca biz bu korunma işini bırakalım dedik bi korkuyla. bi kaç sefer 2 aya bir 3 aya bir geldi adetim. o dönemde doktora gittin alttan muayene etti. herhangi bi sorun olmadıgını söyledi 3 aylık bi ilaç verdi ilaçla günlerim düzeldi. bırakıncada 10 ar günlük gecikmelerle regl oldum. doktora tekrar gittim. adet günümün 2. günü yine alttan muaye oldum hormon testi yaptırdım. yine sonuç aynı yumurtalıklar rahim agzı vs. temiz. evlendikten sonra 15 kilo almıştım nezaman bi 7-8 kilo verdim ozaman regl dönemlerim düzeldi. suan toplamda 12 kilo gitti. dahada devam ediyorum vermeye. regl düzeldi kilo verdim falan umudum artmıştı ancak yine her ay hayal kırıklıgı. neyse benim sorum şu normal muaneyle sorun yok gözüküyor. 1 yılda oldu benim izlemem gerekn yol ne. neler yaptırmam lazım normal muayeneyle(alttan ultrason) görünmeyen sorunlar olabilirmi? bunalr nasıl görünür nasıl tespit edilir. neler yapmalıyım.
lütfen bi yol gösterin bana