Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

insallah yükselir hemen bilri ok guzu ?
öpüldün
k.ib........

by

Canancim
biraz yanlis anlasildi galiba

Papatya sadece 2 ay deneyip hamile kalamadim diyenleri anlamiyor. sabirsiz anneadaylarini anlamiyor.
bende katiliyorum mesela 2 ay 3 ay deniyorlar ve olmayinca hemen karamsarliga boguluyorlar. Yazik aslinda (kimse alinmasin) ve 10 sene 7 sene cocuk hasretinla yananlarin yaninda 2 aydir deniyorum yine ayni negatif sonucu alcam diye korkuyorum denildigi zaman uzun zamandir bekleyenlerin cok gücüne agirina gidiyor.

tabiki 2 ay deneyende üzülüyodur hemde delicesine üzülüyordur.
kimse burada gergin ortam yaratmak istemdi arkadaslar burada birbirimize sabir ögretmeye umut vermeye ve destek olmaya ve destek almaya buradayiz degilmi

birbirimizin tecrübelerinden faydalanmak ve tecrübeleri paylasmak icin buradayiz yani lütfen bu konuyu fazla uzatmadan ve fazla germeden kapatalim derim

öpüldünüz

garaböcüğüm evet haklısın anlayarak okumamışım papatyanın yazısını tekrar okudum bende hak verdim doğru söylemiş ...hepiniz için dua ediyorum hafta sonu eyüp sultana gidicem kısmetse ..

Arkadaşlar ben ongündür hiç bakamadım yazılanlara çok zor bir hamilelik geçiriyorum bulantıdan başımı kaldıramıyorum diğer sayfaları okuyamadım bile hamile kalanlar varsa hayırlı olsun bebekleri bekleyenlere hep şans diliyorum çok yakında gelecek bebekler inşallah Annelik çok zormuş daha bebek karnındayken başlıyor zor günler,,Annelerimizin kıymeti çok büyük.herkezi öpüyorum toparlanınca tekrar girip okuyacağım tek tek yazıları.

hayırlısı canım inşallah tutar bende bu ay da kalamazsam asılama yaptırıcam bende özel hastaneye gidiyorum da doktorum tüp bebek merkezınde daha iyi sonuç alırsın demiştide o yüzden sordum canım ben kayseriliyim burdada hersey dahil 225 tl demişdi inşallah hepimiz için hayırlısı olur canım...

Hayatım sağol, tüp bebek merkezinde dikkatli ol. daha iyi olcaksa onu tercih et tabi de güvenilir olsun. Ayaküstü kazıklıyorlar, maddiyatı geçtim maneviyatınla da dalga geçiyorlar bazıları ki çok hassas bu konular. Bize tüp bebek diyen merkeze mesela ben nasıl güveneyim. Tüp bebek de yapsa 2. olsun diye doğru düzgün yapmaz parasını alır yoluna bakar diye düşündüm. Her şey dahil 225 ne iyiymiş. Kayseriye mi gelsem ben de? Hem gelmişken yağlamanızdan mantınızdan yer de dönerim😀