merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende sizler gibi anne olmak istiyorum Allahın izniyle.tüm anne adaylarına yeni hamile kalanlara Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere diyelim.bende 1 senelik evliyim biz başından beri hiç korunmadık eşimde bende başından beri istedik.ilk 6 ay pek takmadık ama son 3 aydır korkmaya başladık jinekolojik muayene oldum vajinal enfeksiyon çıktı bakteriler spermi öldürüyormuş tedavi oldum çok şükür atlattım eşimin tahlil sonucu güzel çıktı benim kan değerlerimde çok iyi.son adetim mart 23 ve adetlerim düzenlidir.sonraki adetime 10 gün var ama bitakım şeyler gözlemliyorum kendimde bel ağrısı,göğüslerde şişlik var ama ağrı acı yok.normaldede çok sık idrara çıktımdan bunu ayır edemiyorum,akşama doğru miğde bulantım oluyo kusacak gibi değil hafif derecede, beyaz akıntım oluyo 4 gündür arada ateş basıyo arada üşüyorum ayaklarım buz gibi.. sizce erkenmi belirtiler için ... buarada burda kendimi iyi hissettim sizlerle paylaşmak kendimi iyi hissettirdi hepimiz için dua ediyorum hepinizi öpüyorum...