burçemm Hamiş Melek 13 Nisan 2011 #58.251 ayse arslan' Alıntı: merhaba burcem ben de yenıyim kaç yıllık evlisin acaba Genişletmek için tıkla ... ben daha yedi aylık evliyimm
ayse arslan' Alıntı: merhaba burcem ben de yenıyim kaç yıllık evlisin acaba Genişletmek için tıkla ... ben daha yedi aylık evliyimm
G gamzeli_84 Yeni Üye Üye 13 Nisan 2011 #58.252 burçemm' Alıntı: hg korkma yaptır testini inş hamilesindirrr canımmm Genişletmek için tıkla ... daha önceki gibi çıkmasından korkuyorum mümkün olduğunca başka şeyler düşünmeye çalışıyorum...umarım dediğin gibidir ve hamileyimdir....
burçemm' Alıntı: hg korkma yaptır testini inş hamilesindirrr canımmm Genişletmek için tıkla ... daha önceki gibi çıkmasından korkuyorum mümkün olduğunca başka şeyler düşünmeye çalışıyorum...umarım dediğin gibidir ve hamileyimdir....
ahsennn Yeni Üye Üye 13 Nisan 2011 #58.253 burçemm' Alıntı: ben daha yedi aylık evliyimm Genişletmek için tıkla ... daha yeniymiş canım hayırlısıyla kalırsın inşallah
burçemm' Alıntı: ben daha yedi aylık evliyimm Genişletmek için tıkla ... daha yeniymiş canım hayırlısıyla kalırsın inşallah
burçemm Hamiş Melek 13 Nisan 2011 #58.254 ayse arslan' Alıntı: daha yeniymiş canım hayırlısıyla kalırsın inşallah Genişletmek için tıkla ... ben çocuk düşünmüyordumm önceleri ama simdi olması şart🙂
ayse arslan' Alıntı: daha yeniymiş canım hayırlısıyla kalırsın inşallah Genişletmek için tıkla ... ben çocuk düşünmüyordumm önceleri ama simdi olması şart🙂
burçemm Hamiş Melek 13 Nisan 2011 #58.255 gamzeli_84' Alıntı: daha önceki gibi çıkmasından korkuyorum mümkün olduğunca başka şeyler düşünmeye çalışıyorum...umarım dediğin gibidir ve hamileyimdir.... Genişletmek için tıkla ... bence yap ve bu stresten kurtul zaten herşey olacağına varır en azından korkunu atmiş olursun
gamzeli_84' Alıntı: daha önceki gibi çıkmasından korkuyorum mümkün olduğunca başka şeyler düşünmeye çalışıyorum...umarım dediğin gibidir ve hamileyimdir.... Genişletmek için tıkla ... bence yap ve bu stresten kurtul zaten herşey olacağına varır en azından korkunu atmiş olursun
ahsennn Yeni Üye Üye 13 Nisan 2011 #58.257 burçemm' Alıntı: ben çocuk düşünmüyordumm önceleri ama simdi olması şart🙂 Genişletmek için tıkla ... hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın
burçemm' Alıntı: ben çocuk düşünmüyordumm önceleri ama simdi olması şart🙂 Genişletmek için tıkla ... hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın
burçemm Hamiş Melek 13 Nisan 2011 #58.258 gamzeli_84' Alıntı: RABBİM herkesin gönlüne göre versin... Genişletmek için tıkla ... aminnn canımm yaa
gamzeli_84' Alıntı: RABBİM herkesin gönlüne göre versin... Genişletmek için tıkla ... aminnn canımm yaa
G gamzeli_84 Yeni Üye Üye 13 Nisan 2011 #58.259 bi iki gün daha beklemeyi düşünüyorum ama sanırım bekleyemicem.... 🙂
G gamzeli_84 Yeni Üye Üye 13 Nisan 2011 #58.260 içimde garip bi heyecan oluyo düşününce eşim ısrarla hissediyorum hamilesin diyo bakalım artık....