Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar ben de düşük yaptım ilk gebeliğimde,3 ay gectıkten sonra 2 aydır denıyorum ama olmadı.merak ettıgım sey doktor düşük sonrası ve gebe kalmak için coraspin ve vitamin ilaçları verdi.aranızda varmı benım durumumda olanlar.düşük sonrası özellıkle coraspin kullananlar.

bence sen kafana takma. henüz başında sayılırsın. ben henüz ilaç kullanmıyorum o yüzden soruna cevap veremeyecegim ama bütün dualarım seninle

arkadaşlar soruma kimse cevap vermedi. troid sorunu olan var mı benim gibi bu da gebeliği geciktiriyor çünkü benim öyle oldu tsh ım yüksek yani hipotiroidim ben buna yoruyorum hamileliğimin gecilmesini. sizler biliyor musunuz ?

bu konuda hicbir fikrim yok selencim.Doktordan ogrenmek en dogrusu olur tiroid sorunu olan arkadaslarda umarim gorup cvp verirler canim

hiç nete giren yok mu? hamiş haberleri istiyorum işte bu kadar çogalalım.:hamile::hamile::hamile::hamile::hamile::hamile::hamile::hamile:..........
hahahahha ben hemen hemen her gun burdayim yasemincim ama mutlu haberler vermeme daha cok varmis gibi hissediyorum🙁sanki bosuna cabaliyorum gibiyim ya hic bir hamilelik belirtim yok aslinda 3gunluk hamile olan bi insanin belirtisi olmaz herhalde ama🙂))bari baskalarindan duyalim da sevinelim di mi🙂))

En kısa zaman diliminin başlangıcı, en uzunun bitişi, yani 5 tane test yetmeyebilir eğer idrar alıcaksan. Onun dışında tükürük testi var. Para harcamayım diyorsan da vücut ısını ve akıntını takip edebilirsin hayatım.

selam koza henüz daha almadım ama.adetlerim düzensizleşti.korunmayı bıraktıgımızdan bu yana.tam hangi gün deneyecegimi düşünüyorum.

Troidin hamilelik için sıkıntılı bir durum olduğunu biliyorum ben de. Ama troidi olan ve adetleri düzensiz bir arkadaşımın bebeği oldu bile. Engel bir durum değildir ama kontrol altına alırsan da sanırım daha hızlı hamile kalabilirsin. Bir doktora uğra, değerlerini bil, yapılabilecek neler var onlara bir bak istersen. En doğru cevabı sana doktorun ve troid olan arkadaşlar verecektir. KOntrollerimizi olursak boşuna vakit kaybetmemiş oluruz hayatım. Öpüyorum seni

arkadaşlar soruma kimse cevap vermedi. troid sorunu olan var mı benim gibi bu da gebeliği geciktiriyor çünkü benim öyle oldu tsh ım yüksek yani hipotiroidim ben buna yoruyorum hamileliğimin gecilmesini. sizler biliyor musunuz ?

herkese teşekkür ediyorum cevaplarından dolayı. ben doktoruma gidiyorum sadece sizlerin de bu troidin sorun olabileceğini hamileliği geciktirbileceğini yani tedavi edilmezse tabi sorun yaşatabileceğini bilmenizi istedim. yani mutlaka bu testleri yaptırın arkadaşlar eğer hamile kalırsanız ve troidinizde de sorun varsa eğer siz de bilmiyorsanız işte o zaman yine sorun çıkartır. öpüyorum herkesi🙂 bakalım bu ay kimlerden hamile haberi alcaz. inşallah herkesden alırız🙂

Geri