Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yasemin merhaba, ovulasyon testi aldıysan içinde adet siklusuna göre hangii günlerden başlayacağın yazıyor, ona göre başla şekerim. Bazıları 11. gün bazıları 15. gün başlayabiliyor. Niyetin varsa bir göz at bakalım ne zaman başlamalısın. 14. aşağı yukarı yüksek ihtimal tarihi. Ama hepimizin istisna olma durumu var🙂
selam ayşegül bence ovulasyon belirleme testleriyle tam yumurtlama gününü bulabilirsin ben daha henüz denemedim adetimin 4. günümdeyim 10 gün sonra bende deneyecegim. allahtan hayırlısı:grouphug:

yasemin merhaba, ovulasyon testi aldıysan içinde adet siklusuna göre hangii günlerden başlayacağın yazıyor, ona göre başla şekerim. Bazıları 11. Gün bazıları 15. Gün başlayabiliyor. Niyetin varsa bir göz at bakalım ne zaman başlamalısın. 14. Aşağı yukarı yüksek ihtimal tarihi. Ama hepimizin istisna olma durumu var🙂
selam koza henüz daha almadım ama.adetlerim düzensizleşti.korunmayı bıraktıgımızdan bu yana.tam hangi gün deneyecegimi düşünüyorum.

sen de benim gibisin benim de bir düşüğüm oldu ilkinde hemen hamile kaldım fakat kaç ay oldu deneyeli olmadı bir türlü. doktora gidip sebebini öğrenmek gerekiyor bence en önemlisi bu derim ama daha 2 ay bence kısa bir zaman diye düşünüyorum.Allahım herkese bebek nasip eder inşallah.

arkadaşlar soruma kimse cevap vermedi. troid sorunu olan var mı benim gibi bu da gebeliği geciktiriyor çünkü benim öyle oldu tsh ım yüksek yani hipotiroidim ben buna yoruyorum hamileliğimin gecilmesini. sizler biliyor musunuz ?

kızlar ben de düşük yaptım ilk gebeliğimde,3 ay gectıkten sonra 2 aydır denıyorum ama olmadı.merak ettıgım sey doktor düşük sonrası ve gebe kalmak için coraspin ve vitamin ilaçları verdi.aranızda varmı benım durumumda olanlar.düşük sonrası özellıkle coraspin kullananlar.

kızlar ben de düşük yaptım ilk gebeliğimde,3 ay gectıkten sonra 2 aydır denıyorum ama olmadı.merak ettıgım sey doktor düşük sonrası ve gebe kalmak için coraspin ve vitamin ilaçları verdi.aranızda varmı benım durumumda olanlar.düşük sonrası özellıkle coraspin kullananlar.
tatlım oncelıkle gecmıs olsun allah bır daha yasatmsın sana aynı durumu aolur tatlı kafanı takma stres yapma gercı ben ılac kullanmıorum bende bekleyenlerdeenım bakalım kısmet bu ısler gercekten ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Geri