sevgi canım benim öncelikle tebrik ederim seni...sonu ne olursa olsun en azından hamiş kalabildin bu bile çok güzel bir gelişme..hani bir söz varya güçsüzler gider güçlüler kalır diye sonradan olumsuzluklar yaşamaktansa baştan yaşamak daha iyi
benimde sonuçlarım düşük çıkmıştı hatta sonuçta meleğimi kaybettim...hayırlısı böyleymiş ilk kan testimi regl geçikmemin 6. günü yaptırmıştım 93 çıktı dr düşük dedi 4 gün sonra testi tekrarlayalım dedi 4 gün sonra yani 10. gün 181 çıktı yükselme var ama yetersiz dedi sonra ben dr değiştirdim 2 gün sonra test yine tekrarlandı yani 12. gün 163 çıktı dr düşüğün başlamış birkaçgün içinde kanamaların başlar dedi ve aynen öyle oldu 16. günümde kanamalarım başladı
sen yinede her iki sonucada hazırlıklı ol olurmu kuşuuum inşallah geç döllenmedir seninki ve perşembe günü değerlerin katlanmış olur bu arada dr değerlerin 48 saat içinde en az %66 lık bir artış göstermesi gerekir demişti bu değere göre senin değerin perşembe günü en az 32 falan olmalı inşallah dahada yüksek çıkar gülüm öpüyorum seni bol bol dua edelim inşallaaaah