sılam_nisa
Hamiş Melek
sevgi 55 bence hamilesin canım şimdiye kadar ikinci çizgiyi yakalayan herkes hamiş olarak listeye eklendi hadi şimdiden tebriklerrr 🙂
işte hamiş melek yazayım sana öpüldün bye!slm kızlar nasılsınız bir arkadaş forma birkac dua yazmıştı hamile kalmak isteyenler için o duayı bulamadım yazan arkadaştan rica etsem tekrar yazarmı hem burdaki arkadaşlar alır hem ben alırım bir arkadaşa verecm 10 senedir bebeği olmuyor belki bu dualarla bebişi olur
canım nolur güçlü ol eğer meleğin seninleyse güçlü bir anneye ihtiyacı vardır tutunmak için sabır bence başka doktorada git yada biraz bekle öyle git ama sakin ol güzelim dualarım seninle🙂kızlar moralim çok bozuk. bugün hastaneye gittim kan testi yapılmaya başlamışlar. bende hemen kan testi yaptırdım. hcg 19.86 çıktı. doktor biyokimyasal gebelik olabilir dedi. perşembe yine gel değerin iki katına çıkacakmı bakalım dedi. nolur bana yardım edin.
sevgi canım benim öncelikle tebrik ederim seni...sonu ne olursa olsun en azından hamiş kalabildin bu bile çok güzel bir gelişme..hani bir söz varya güçsüzler gider güçlüler kalır diye sonradan olumsuzluklar yaşamaktansa baştan yaşamak daha iyikızlar moralim çok bozuk. bugün hastaneye gittim kan testi yapılmaya başlamışlar. bende hemen kan testi yaptırdım. hcg 19.86 çıktı. doktor biyokimyasal gebelik olabilir dedi. perşembe yine gel değerin iki katına çıkacakmı bakalım dedi. nolur bana yardım edin.