kızlarr ateş ölçenlerin sayfasını okudum uzun uzun valla baya bilinçli gidiyolar herkez ateşi düşünce adet olucağını anlıyo bizim gibi acaba demiyolar bizde ölçelim adetimizin 1. gününden itibaren tabi adet olursak🙂
Bende cesaretimi toplarsam kantesti yaptırmaya gidicem, idrar yollarında enfeksiyon oluşmuş antibiyotik kullanmam gerekiyor dünden beri 4.testimi yaptım daha erken idrar testleri için ama belki bi işaret olur diye oda ikincisi pembeleşmedi ama beyaz bir şekilde belirginleştiğini anlıyorsun kafam karışık gözlerim testlere bakmaktan bulanık görüyo aynı testi dakikalarca her 5 dakikada 1 1saate kadar inceliyorum.Kan testini yaptırmak için bağcılara gitmem lazım 2saatte anca veriyorlar naparım 2 saat oralarda sivilcelerim adet dönemine yakın belirginleşiyodu onlarda burdayım diyor sanki gebe olmama ihtamilimde büyük bakalım...şimdi diyeceksinizki 2tane var biz daha ilki için uğraşıyoruz belki kızıyosunuz ama inanın farklı bir duygu anlatmam izah etmem zor rabbim farklı yaratmış beni herhalde benim için ilkindeki heyecanımdan hiç fark yok kan testini yaptırmaya korkuyorum sanki idrar testini kabullenmem daha kolay
bana da kan testi zor geliyor,idrar testinde kendim görmek istiyorum,ama onun için de bizim gibi beklemen lazım cnm,ben de duş aldım,regli gelecekse hızlı getireyim diye🙂
duygucum inan ben de öyleyim,saçımı taramaya takatim yok,hava da yapıyor olabilr,dün kahvaltı yaptık heralde bugün de öle yapcaz::🙂inş hayırlı bebişler yüzünden oluyordur.ben de günü gelmesine rağmen iyiyim,regli geldiği an biraz üzülürüm tabi ama korktuğum kadar değil.
kıııızlar özledim valla sizi. uzun zamandır bişeyler yazamadım ara sıra foruma girip yazdıklarınızı okudum ama cevap yazmaya fırsat olmadı, tatilde internete girmek problem oluyo neyse bu arada yazdıklarınızı gözlerim sulana sulana okudum tüm yeni hamişleri tebrik ediyorum. hepinizi çok öpüyorum. adet tarihim 1 ağustos bu arada benide listeye ekler misiniz bu ay banada uğur getirir belki
smart_girl......................14 temmuz(haber bekliyoruz nerdesin canım???) duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) Yaz esintisi.................13-15 temmuz (haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) sedus........................17 temmuz yaz günesi.................18 temmuz mavim.......................19 temmuz sergül.......................23 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos birmur...........................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Nur85......................15 Ağustos
:amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) yağmurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...
HOŞBULDUK FISTIGMMMMMMMMMMM,OKUDUN MU YAZDIKLARIMI CANIM DÜN COK MUTLUDUM VE COK DUYGUSALDIM,ALLAHIM COK GUZEL BI DUYGU,KALP ATIŞLARI BILE BASLAMIS TEYZESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
okumam mı hayatımmmm benim güzel anne adayımmm bende okadar çok duygulandım ki anlatamam canımmm kimbilir benimde bebeşim olsa ne kadar çok ağlarım bilmiyorum canımmm.teyzesi kurban olsun ona minik yavruna iyi bak allah analı babalı büyütmeyide nasip etsin kucağında almayı nasip etsin canım benimmm.o güzel duyguyu bizde inş.birgün tadarız canım amin
cnm ben de merak ediyorum ama düşünmemeye çalışıyorum,belirti olarak daha önce de dediğim gibi sabahları sancı oluyor ha olacam diyorum ama olmuyor .şuanda gayet iyiyim ,ama benim adet biraz düzensizdir,belki yarın ,öbürgün olabilir diye biraz daha beklemek istiyorum,biliyorsun dün,ondan önceki gün yaptım moralim bozuldu,bakalım olmazsam belki yarın dayanamaz yaparım.dua edin cnm.
cnm ben de merak ediyorum ama düşünmemeye çalışıyorum,belirti olarak daha önce de dediğim gibi sabahları sancı oluyor ha olacam diyorum ama olmuyor .şuanda gayet iyiyim ,ama benim adet biraz düzensizdir,belki yarın ,öbürgün olabilir diye biraz daha beklemek istiyorum,biliyorsun dün,ondan önceki gün yaptım moralim bozuldu,bakalım olmazsam belki yarın dayanamaz yaparım.dua edin cnm.