Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fatoooşşş çok teşekkür ederim canım..duygum sana da..
benim birkaç gün önce aniden düştü ovulasyon oldu demek ki..şimdi yine normale döndü..36.4 36.5 gibi devam ediyo..reglime kadar hergün ölçiiim de bakalım ne olacak..
çok merak ediyorum hayatımda ilk kez bebek denedim..yani daha 1. ayım bir daha ki ay da aşılama yapılacak bir daha fırsatım olmayabilir doğal deneme için.. tabi tutma olasılığı düşüktür bence.. ama şu heyecan bile yeter yani.. hem komik hem sevimli..
zaten ben birkaç yıl daha bebek yapmazsam yüksek olasılık gerek kalmıcak..🙂 menapoza giricem🙂
cnm idrarı kendim yaptım erken gösteren varya clearblue çok silik çıktı ama başka bişey yapmadım 18 ini bekliym diyorum he bide dün sabah çok az bi leke gördüm cnm ama şimdi bişey yok belki o hevesimi kırdı
Canım benımkıde ilk yarım saat cıkmadı bende olumsuz dıye attım,sonra copten aldım,cok sılık bı cızgıydı,sonra gıttım kan testı yaptırdım hamısım ,sende yaptır test
canım hayırlı ugurlu olsun dıyorummmmmmmmmmmmmm,sende bızım guruba katıldık yüzde yüzzzzzzzzzzzzzzz dıyorum hamılesın ,hemen bı kan testı yaptırsana canım ya cok basıt yaniiiii,neden yaptırmıyosun
HOŞBULDUK FISTIGMMMMMMMMMMM,OKUDUN MU YAZDIKLARIMI CANIM DÜN COK MUTLUDUM VE COK DUYGUSALDIM,ALLAHIM COK GUZEL BI DUYGU,KALP ATIŞLARI BILE BASLAMIS TEYZESİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
ay şirenecim çok sevindim canım güzel haberler almana valla senin mutluluğun bizide mutlu etti ve heyecanlandırdın bizi allah tamamına erdirsin tatlım inşallah birgün senin yaşadığın duyguları bizde yaşar ve tadarız hayatım sağlıcakla kal kendine dikkat et
kıs bunlar artık hep böyle biri bağırmadan zorlamadan ses yok varya kimse konuşmuyo çıkıyorum bi giriyorum ki 8 sayfa yazmışlar gözlerim kayıyo okumaktan kıss
ay şirenecim çok sevindim canım güzel haberler almana valla senin mutluluğun bizide mutlu etti ve heyecanlandırdın bizi allah tamamına erdirsin tatlım inşallah birgün senin yaşadığın duyguları bizde yaşar ve tadarız hayatım sağlıcakla kal kendine dikkat et
tabıkı canımmmmmmmmmm hepınız tadacaksınız,ama bugun ama yarın bende hıc dusunmezken oldu ,hayatın bızlere ne getırecegını bılmeden yaşıyoruz işteeeeeee,hayat herzaman süprizlerle dolu,dün bebeğime sevınırken eşimin kuzeni öldüüü(kanser olmus),yani ne yapıcama sasırdım ve sunu dusundum bırıne can verırıken , biride ölüp gıdıyo bu hayattan ,bu düzen boleeeeee,taşın altındaki karıncaya bıle nasibini veriyorsa yaradan,sizlerinde bebeklerınız emın olun gun saymaktadırrrrr dünyaya gözlerini acmak için canımmm